Свято смаку: Як приготувати молочний коктейль з печивом

Рецепт простий та доступний. А ще він дуже швидко готується, тому у вас не виникне жодних складнощів у його підготовці. Читайте далі у статті, що саме треба для молочного коктейлю, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • молоко — 400 мл;
  • какао-порошок — 2 ст.л.;
  • цукор — 1 ст.л.;
  • шоколадне печиво — 5 шт.;
  • збиті вершки.

Як приготувати

Одне печиво потрібно розламати на шматочки. А решту розкришіть. Зроблені крихти відправте на дно склянок, в яких будете подавати коктейлі.

Наступним кроком потрібно перемішати молоко, цукор та какао-порошок. Можна вінчиком збити чи виделкою. Поставте на вогонь, продовжуйте помішувати та доведіть до кипіння. І зніміть каструлю з вогню.

Молоко розлийте в склянки, на дно яких попередньо насипте крихти печива, а зверху щедро викладіть збиті вершки. Вони мають бути, як повітряні хмаринки. І вставте шматочки печива. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Яке дерево посадити біля будинку, щоб у ньому завжди панувало щастя

середа, 4 вересень 2024, 23:10

Дерева здавна відіграють важливу роль у народних віруваннях, оточені безліччю забобонів і прикмет. Кожне дерево має свою символіку й енергетику, яка, згідно з повір'ями, може впливати на наше життя та долю, передають Патріоти України. РБК-Україна (прое...

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 4 вересень 2024, 18:13

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...