Лікарі рекомендують спочатку переконатися, що продукт не завдаватиме жодної шкоди організмові, а вже тоді ласувати смаколиком, передають Патріоти України.
Свинина та яловичина – два найпопулярніших види м'яса, які часто присутні на нашому столі. Вони мають свої унікальні смакові властивості, поживну цінність та користь для здоров’я. Розповідаємо, яке м’ясо найкорисніше – свинина чи яловичина, яка може бути шкода від надмірного вживання продукту.
Спеціалісти пояснюють, що все залежатиме від стану здоров’я людини, яка вживає м’ясо, способу приготування продукту, тому однозначної відповіді не дають. Наприклад, свинина може негативно вплинути на здоров’я, якщо вживати занадто жирні частини м’яса. Медики рекомендують вибирати вирізку — там буде менше жиру. І готувати свинину найкраще шляхом запікання чи на пару — тоді від неї буде більше користі.
Яловичина — більш дієтична, тому її вживання практично не має негативного впливу на здоров’я. Фахівці рекомендують готувати її на грилі, на пару чи в духовці та їсти разом з овочами.
Лікарі рекомендують вживати один грам м’яса на кілограм маси тіла. Тобто, якщо ваша вага становить 60 кілограмів, то ви маєте їсти на день не більш ніж 60 грамів м’яса. Найкращим для вживання буде тушковане, варене чи запечене м’ясо.
Медики рекомендують утриматися від уживання м’яса тим, хто має хвороби серцево-судинної системи, печінки, нирок, жовчного міхура та кишківника. Особливо варто бути обережними із яловичиною та свининою людям, які мають проблеми із серцем, щоб не спровокувати погіршення стану здоров’я.
Вапняний наліт, як правило, з’являється на душових лійках через деякий час після початку їх використання. Чим довше він накопичується, тим його стає все важче видалити, передають Патріоти України. Через цю поширену проблему сантехніка у ванній кімнаті ...
Весна — це час пробудження садових рослин, і яблуні не є винятком. З приходом першого тепла дерева активізують свої процеси росту, а садівники починають працювати над підготовкою яблунь до нового сезону, передають Патріоти України. Одним із найважливіш...