Сира або смажена: Ось яку цибулю кладуть у котлети досвідчені господині

1

Практично у всіх рецептах ви зустрінете фразу про те, що цибулю потрібно прокрутити разом із м’ясом через м’ясорубку при приготуванні фаршу, передають Патріоти України.

Чи правильно так робити? Досвідчені господині впевнені, що у фарш для котлет краще класти смажену цибулю.

Подробиці

Сира цибуля дасть кислоту. Котлети з сирою цибулею швидко скисають, незважаючи на те, що цибуля начебто теж пропарилася під час їх приготування.

Додавати сиру цибулю стали з метою економії часу. Не дуже хочеться витрачати час на нарізання та обсмажувати велику кількість цибулі.

А у фарші, до речі, має бути не менше 300 грамів цибулі, якщо ми говоримо про кілограм м’яса.

Цибуля робить котлети пишними, а обсмажена цибуля – ще й солодкими, ароматними.

Щоб покращити смак котлет, досвідчені господині додають у фарш карамелізовану цибулю.

Для цього нарізану цибулю засипають цукром, поливають бальзамічним оцтом і обсмажують на оливковій олії.

А ви це знали? Чому нержавіюча сталь не ржавіє

середа, 11 вересень 2024, 19:10

Іржа є постійною загрозою для заліза, яке легко окислюється як на повітрі, так і у воді. Навіть сталь легко іржавіє, тобто окислення пошкоджує конструкції у будівлях, автомобілях і приладах, передають Патріоти України. Проте нержавіюча сталь не має ціє...

Є секрет! ТОП-8 корисних порад на вечір, які допомагають худнути

середа, 11 вересень 2024, 18:44

Здорова нічна рутина сприяє якісному сну та впливає на процеси обміну речовин та енергію вже наступного дня. Таким чином, щоб схуднути, важливо уникати пізніх перекусів та додаткових калорій увечері, як-от фастфуду чи алкоголю після вечері, передають П...