Сира або смажена: Ось яку цибулю кладуть у котлети досвідчені господині

1

Практично у всіх рецептах ви зустрінете фразу про те, що цибулю потрібно прокрутити разом із м’ясом через м’ясорубку при приготуванні фаршу, передають Патріоти України.

Чи правильно так робити? Досвідчені господині впевнені, що у фарш для котлет краще класти смажену цибулю.

Подробиці

Сира цибуля дасть кислоту. Котлети з сирою цибулею швидко скисають, незважаючи на те, що цибуля начебто теж пропарилася під час їх приготування.

Додавати сиру цибулю стали з метою економії часу. Не дуже хочеться витрачати час на нарізання та обсмажувати велику кількість цибулі.

А у фарші, до речі, має бути не менше 300 грамів цибулі, якщо ми говоримо про кілограм м’яса.

Цибуля робить котлети пишними, а обсмажена цибуля – ще й солодкими, ароматними.

Щоб покращити смак котлет, досвідчені господині додають у фарш карамелізовану цибулю.

Для цього нарізану цибулю засипають цукром, поливають бальзамічним оцтом і обсмажують на оливковій олії.

Секрет сяючої шкіри у склянці - рецепт, який творить дива!

вівторок, 28 жовтень 2025, 7:15

Бажаєте здорову, сяючу шкіру? Дієтолог Домініка Хатала розкрила простий рецепт смузі, який допомагає підтримувати красу шкіри і є корисним варіантом другого сніданку, передають Патріоти України. Чому раціон важливий для шкіри. Красива шкіра залежить не...

Народні прикмети на 28 жовтня: Нічого не виносьте з дому. Чому жінкам на Параскеви П'ятниці треба бути обережними. Головні заборони дня

вівторок, 28 жовтень 2025, 7:11

28 жовтня за новим церковним календарем (10 листопада за старим) згадують святу Параскеву Іконійську, відому в народі як Параскева П'ятниця, а також преподобного Іова, ігумена Почаївського. За старим стилем - день пам'яті святих Євфимія Солунського, Лу...