
1
Практично у всіх рецептах ви зустрінете фразу про те, що цибулю потрібно прокрутити разом із м’ясом через м’ясорубку при приготуванні фаршу, передають Патріоти України.
Чи правильно так робити? Досвідчені господині впевнені, що у фарш для котлет краще класти смажену цибулю.
Сира цибуля дасть кислоту. Котлети з сирою цибулею швидко скисають, незважаючи на те, що цибуля начебто теж пропарилася під час їх приготування.
Додавати сиру цибулю стали з метою економії часу. Не дуже хочеться витрачати час на нарізання та обсмажувати велику кількість цибулі.
А у фарші, до речі, має бути не менше 300 грамів цибулі, якщо ми говоримо про кілограм м’яса.
Цибуля робить котлети пишними, а обсмажена цибуля – ще й солодкими, ароматними.
Щоб покращити смак котлет, досвідчені господині додають у фарш карамелізовану цибулю.
Для цього нарізану цибулю засипають цукром, поливають бальзамічним оцтом і обсмажують на оливковій олії.
Стрес став щоденною реальністю для мільйонів людей і дедалі сильніше впливає на здоров’я, рівень енергії та загальне самопочуття. Коли напруження триває довго, в організмі різко підвищується рівень кортизолу - гормону стресу. Це може призводити до проб...
Новий аналіз генетичних даних показав: люди з варіацією групи крові А мають дещо вищу ймовірність пережити інсульт до 60 років. Йдеться про масштабне дослідження, опубліковане у 2022 році, яке охопило десятки тисяч пацієнтів із різних країн, передають ...