
1
Практично у всіх рецептах ви зустрінете фразу про те, що цибулю потрібно прокрутити разом із м’ясом через м’ясорубку при приготуванні фаршу, передають Патріоти України.
Чи правильно так робити? Досвідчені господині впевнені, що у фарш для котлет краще класти смажену цибулю.
Сира цибуля дасть кислоту. Котлети з сирою цибулею швидко скисають, незважаючи на те, що цибуля начебто теж пропарилася під час їх приготування.
Додавати сиру цибулю стали з метою економії часу. Не дуже хочеться витрачати час на нарізання та обсмажувати велику кількість цибулі.
А у фарші, до речі, має бути не менше 300 грамів цибулі, якщо ми говоримо про кілограм м’яса.
Цибуля робить котлети пишними, а обсмажена цибуля – ще й солодкими, ароматними.
Щоб покращити смак котлет, досвідчені господині додають у фарш карамелізовану цибулю.
Для цього нарізану цибулю засипають цукром, поливають бальзамічним оцтом і обсмажують на оливковій олії.
Печінка відповідає за травлення, накопичення енергії та виведення токсинів. Але запалення та надлишок жиру можуть серйозно її пошкодити. Експерти кажуть, що правильні овочі здатні захистити цей орган, передають Патріоти України. Броколі – головний геро...
Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні: загортаємо бутерброди, готуємо на грилі, зберігаємо їжу. Проте не всі знають, що її використання може бути небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Експерти наголошують: замініть фольгу на ...