Сира або смажена: Ось яку цибулю кладуть у котлети досвідчені господині

1

Практично у всіх рецептах ви зустрінете фразу про те, що цибулю потрібно прокрутити разом із м’ясом через м’ясорубку при приготуванні фаршу, передають Патріоти України.

Чи правильно так робити? Досвідчені господині впевнені, що у фарш для котлет краще класти смажену цибулю.

Подробиці

Сира цибуля дасть кислоту. Котлети з сирою цибулею швидко скисають, незважаючи на те, що цибуля начебто теж пропарилася під час їх приготування.

Додавати сиру цибулю стали з метою економії часу. Не дуже хочеться витрачати час на нарізання та обсмажувати велику кількість цибулі.

А у фарші, до речі, має бути не менше 300 грамів цибулі, якщо ми говоримо про кілограм м’яса.

Цибуля робить котлети пишними, а обсмажена цибуля – ще й солодкими, ароматними.

Щоб покращити смак котлет, досвідчені господині додають у фарш карамелізовану цибулю.

Для цього нарізану цибулю засипають цукром, поливають бальзамічним оцтом і обсмажують на оливковій олії.

ТОП-13 фраз, які видають вашу невпевненість - не кажіть їх, якщо хочете виглядати сильними

вівторок, 9 грудень 2025, 11:45

Впевненість - це не гучні слова чи самореклама. Це здатність почуватися комфортно у власній шкірі, знати свою цінність і не доводити її іншим. Але чи замислювалися ви, що саме видає невпевненість у словах людини? Ми зібрали 13 фраз, яких ви ніколи не п...

Цей інгредієнт у популярних свічках токсичніший, ніж вихлопи дизеля. Перевірте, що вдихаєте!

вівторок, 9 грудень 2025, 10:12

Ароматні свічки є майже в кожній оселі. Вони створюють атмосферу затишку, допомагають розслабитися й додають дому приємного запаху. Але за м’яким світлом і улюбленими ароматами може ховатися небезпека, про яку більшість навіть не здогадується. Деякі з ...