Сира або смажена: Ось яку цибулю кладуть у котлети досвідчені господині

1

Практично у всіх рецептах ви зустрінете фразу про те, що цибулю потрібно прокрутити разом із м’ясом через м’ясорубку при приготуванні фаршу, передають Патріоти України.

Чи правильно так робити? Досвідчені господині впевнені, що у фарш для котлет краще класти смажену цибулю.

Подробиці

Сира цибуля дасть кислоту. Котлети з сирою цибулею швидко скисають, незважаючи на те, що цибуля начебто теж пропарилася під час їх приготування.

Додавати сиру цибулю стали з метою економії часу. Не дуже хочеться витрачати час на нарізання та обсмажувати велику кількість цибулі.

А у фарші, до речі, має бути не менше 300 грамів цибулі, якщо ми говоримо про кілограм м’яса.

Цибуля робить котлети пишними, а обсмажена цибуля – ще й солодкими, ароматними.

Щоб покращити смак котлет, досвідчені господині додають у фарш карамелізовану цибулю.

Для цього нарізану цибулю засипають цукром, поливають бальзамічним оцтом і обсмажують на оливковій олії.

Приємна новина для любителів напою! Кава здатна захистити серце від хвороб

вівторок, 11 листопад 2025, 6:42

Зазвичай напоями, корисними для здоров'я, дієтологи називають різні чаї, які, в тому числі, позитивно впливають на серце, кишківник та допомагають запобігати різноманітним запаленням, передають Патріоти України. Втім, є результати дослідження, які пока...

Що ви помітили першим? Тест, який за 5 секунд розкриває вашу справжню особистість

вівторок, 11 листопад 2025, 5:40

Хочете дізнатися щось нове про себе? Цей короткий психологічний тест на основі зображення допоможе відкрити приховані риси вашого характеру всього за кілька секунд, передають Патріоти України. Погляньте на картинку і запам’ятайте, що впадає у ваше око ...