Сира або смажена: Ось яку цибулю кладуть у котлети досвідчені господині

1

Практично у всіх рецептах ви зустрінете фразу про те, що цибулю потрібно прокрутити разом із м’ясом через м’ясорубку при приготуванні фаршу, передають Патріоти України.

Чи правильно так робити? Досвідчені господині впевнені, що у фарш для котлет краще класти смажену цибулю.

Подробиці

Сира цибуля дасть кислоту. Котлети з сирою цибулею швидко скисають, незважаючи на те, що цибуля начебто теж пропарилася під час їх приготування.

Додавати сиру цибулю стали з метою економії часу. Не дуже хочеться витрачати час на нарізання та обсмажувати велику кількість цибулі.

А у фарші, до речі, має бути не менше 300 грамів цибулі, якщо ми говоримо про кілограм м’яса.

Цибуля робить котлети пишними, а обсмажена цибуля – ще й солодкими, ароматними.

Щоб покращити смак котлет, досвідчені господині додають у фарш карамелізовану цибулю.

Для цього нарізану цибулю засипають цукром, поливають бальзамічним оцтом і обсмажують на оливковій олії.

Ви бачите цього хижака? Сніжний барс ховається на фото - знайти його можуть лише найуважніші

вівторок, 15 липень 2025, 23:10

На перший погляд здається, що перед вами - звичайний гірський схил. Але уважніше придивіться: на цьому фото заховався сніжний барс, що крадеться до своєї здобичі, передають Патріоти України. Завдяки своїй плямистій сірій шерсті з білим животом, "привид...

Не робіть помилок! У каструлі з якого металу категорично не можна варити варення

вівторок, 15 липень 2025, 19:05

Плануєте варити варення? Оберіть правильний посуд - інакше замість корисної солодкої смакоти отримаєте отруйну суміш, передають Патріоти України. . Під час варіння фруктів виділяється кислота, яка вступає в реакцію з алюмінієм. У результаті утворюютьс...