
1
Практично у всіх рецептах ви зустрінете фразу про те, що цибулю потрібно прокрутити разом із м’ясом через м’ясорубку при приготуванні фаршу, передають Патріоти України.
Чи правильно так робити? Досвідчені господині впевнені, що у фарш для котлет краще класти смажену цибулю.
Сира цибуля дасть кислоту. Котлети з сирою цибулею швидко скисають, незважаючи на те, що цибуля начебто теж пропарилася під час їх приготування.
Додавати сиру цибулю стали з метою економії часу. Не дуже хочеться витрачати час на нарізання та обсмажувати велику кількість цибулі.
А у фарші, до речі, має бути не менше 300 грамів цибулі, якщо ми говоримо про кілограм м’яса.
Цибуля робить котлети пишними, а обсмажена цибуля – ще й солодкими, ароматними.
Щоб покращити смак котлет, досвідчені господині додають у фарш карамелізовану цибулю.
Для цього нарізану цибулю засипають цукром, поливають бальзамічним оцтом і обсмажують на оливковій олії.
Бажаєте здорову, сяючу шкіру? Дієтолог Домініка Хатала розкрила простий рецепт смузі, який допомагає підтримувати красу шкіри і є корисним варіантом другого сніданку, передають Патріоти України. Чому раціон важливий для шкіри. Красива шкіра залежить не...
28 жовтня за новим церковним календарем (10 листопада за старим) згадують святу Параскеву Іконійську, відому в народі як Параскева П'ятниця, а також преподобного Іова, ігумена Почаївського. За старим стилем - день пам'яті святих Євфимія Солунського, Лу...