Сирна паска "трикутник" без випічки, яка зачарує своїм смаком: Як приготувати ідеальне частування на свято

Красива біла паска у формі трикутника – мрія кожної господині на свято. Пропонуємо вам спробувати приготувати гарне та смачне частування до великоднього столу, передають Патріоти України.

Якщо ви хочете зробити паску у формі трикутника з написом "ХВ", то вам потрібно забігти в найближчий магазин з кухонним начинням і запитати там формочки, або ж замовити їх через інтернет.

Для приготування паски краще використовувати сухий сир не менше 9% жирності, а вершки не менше 33-35%. Вершки попередньо перед приготуванням не потрібно діставати з холодильника, вони повинні бути холодними, щоб добре збилися. Якщо у вас немає цукрової пудри, можна використовувати звичайний цукор. Цукрову пудру краще перебити із вершковим маслом, а цукор із вершками.

Інгредієнти:

  • 500 г 9% сиру
  • 170 г 35% вершків
  • 90 г вершкового масла
  • 60 г цукрової пудри чи цукру
  • 40 г цукатів
  • 40 г ізюму

Спосіб приготування:

  1. Сир перетерти через сито (тоді він буде пишний) або перебити блендером (тоді він буде ніжним, але не пишним).
  2. Якщо використовуєте цукор, додайте його в вершки та перебийте блендером до стану талого морозива – кількість вершків має збільшитись у 2 рази.
  3. Якщо використовуєте цукрову пудру, з'єднайте її з розм'якшеним вершковим маслом і перебийте або добре перемішайте.
  4. З'єднати сир і вершки, перемішати і додати вершкове масло. Маса повинна вийти густою та добре тримати форму. Нічого, якщо в ній будуть невеликі крупинки сиру.
  5. Цукати та родзинки додаємо в тісто.
  6. Трикутну пасочницю зверху застелити шматочком харчової плівки та наповнити сирною масою. Зверху накрити ще шматочком харчової плівки та накрити тарілкою з вантажем. Паску поставити в холодильник на ніч.
  7. Перед подачею, приберіть харчову плівку, переверніть паску на тарілку для сервування і розберіть форму. Прикрасьте за бажанням.

Готово. Смачного!

Ви будете здивовані! Названо вуглевод, який найкраще сприяє зниженню тиску

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:45

Вуглеводи є не ворогом, а важливою частиною здорового харчування. Вони є основним джерелом енергії для організму та забезпечують багато корисних поживних речовин, передають Патріоти України. Якщо у вас високий кров’яний тиск, може виникнути спокуса різ...

Секрет досвідчених господинь! Для чого додають вершкове масло у фарш для котлет

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:09

Господині часто змінюють рецепти під свої смаки та уподобання, передають Патріоти України. Це надає стравам нового «звучання» та допомагає вдосконалити смак. Традиційна рецептура в доповненні з експериментами — основа вдалих кулінарних рішень. Про одне...