Такий пиріг закохає в себе багатьох, адже готувати його дуже просто, а їсти дуже смачно, передають Патріоти України.
борошно і розпушувач добре перемішуємо, тісто обов'язково маємо отримати густим.
Розподіляємо тісто за формою 28-30 см, і укладаємо яблука. Випікати в розігрітій до 180 з духовці, 40-50 хвилин готовність перевірити шпажкою.
Досвідчений кухар ніколи не відмовиться від процесу маринування м’яса, тому що ця процедура дозволяє йому стати більш м’яким, соковитим та смачним, передають Патріоти України. Деякі господині переживають, що маринад може перебити смак та аромат м’яса, ...
Експерти кажуть, що чим більше маринується шашлик, то краще для м’яса. Але буває і так, що часу на маринування майбутнього шашлику немає, передають Патріоти України. У класичному варіанті мінімальний час маринування шашлику – щонайменше дві години. Але...