Такий пиріг закохає в себе багатьох, адже готувати його дуже просто, а їсти дуже смачно, передають Патріоти України.
борошно і розпушувач добре перемішуємо, тісто обов'язково маємо отримати густим.
Розподіляємо тісто за формою 28-30 см, і укладаємо яблука. Випікати в розігрітій до 180 з духовці, 40-50 хвилин готовність перевірити шпажкою.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...