Такий пиріг закохає в себе багатьох, адже готувати його дуже просто, а їсти дуже смачно, передають Патріоти України.
борошно і розпушувач добре перемішуємо, тісто обов'язково маємо отримати густим.
Розподіляємо тісто за формою 28-30 см, і укладаємо яблука. Випікати в розігрітій до 180 з духовці, 40-50 хвилин готовність перевірити шпажкою.
Розмороження холодильника – це важливий процес, який впливає на ефективність роботи приладу та збереження продуктів. Багато хто нехтує правильним доглядом, що призводить до передчасного зносу техніки. Редакція FoodOboz розповість про основні помилки пр...
Щоб не відчувати сильну втому та занепад сил у тілі після обіду, допоможуть корисні перекуси. Експерт назвала продукти, які варто їсти о 13:00 для кращого самопочуття, передають Патріоти України з посиланням на сайт The Mirror. Важливо їсти збалансова...