Такий пиріг закохає в себе багатьох, адже готувати його дуже просто, а їсти дуже смачно, передають Патріоти України.
борошно і розпушувач добре перемішуємо, тісто обов'язково маємо отримати густим.
Розподіляємо тісто за формою 28-30 см, і укладаємо яблука. Випікати в розігрітій до 180 з духовці, 40-50 хвилин готовність перевірити шпажкою.
Дослідження за участю понад 21 тис. осіб показало, що вісцеральний жир, який накопичується навколо печінки, шлунка та кишечника, пов’язаний із прискореним старінням серця і судин, передають Патріоти України. На відміну від підшкірного жиру, який можна ...
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...