
Якщо є страви, які викликають фурор та ажіотаж, то сирні кульки є саме такими. Гаряча закуска, яка розлітається дуже швидко. Всі хочуть скуштувати свою сирну кульку. І смачна вона виходить саме в гарячому вигляді. Можна подавати з різними соусами: сирним, вершковим, ягідним, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні продукти:
Вам треба натерти сир. Бажано на дрібній тертці. Додайте до сиру яйця та часник. Якщо пікантності та аромату не хочете, тоді часник не кладіть. Далі треба додати борошно. З цих інгредієнтів виходить сирне тісто.
Кульки треба смажити у фритюрі. Тому знадобиться більше олії. Розігрійте її. Обваляйте сирні кульки (по 1 ч.л.) у панірувальних сухарях та опустіть в олію. Смажити до золотистої скоринки.
Температура олії має бути 170-180 градусів. Як перевірити її? Опустіть дерев’яну шпажку в олію. Біля неї мають бути бульбашки. Смажте по кілька штук нараз, а олію не перегрівайте. Смачного!
Навіть досвідчені водії іноді піддаються поширеним міфам про автомобілі та їх обслуговування. Експерти розвінчали найпопулярніші з них, передають Патріоти України. Багато водіїв вважають, що часто мити авто — це шкідливо. Насправді регулярне правильне ...
Груші - смачний та корисний фрукт, але не всім вони підходять. Лікарі та дієтологи наголошують: у деяких людей груші можуть викликати проблеми зі шлунком, кишечником або цукром у крові, передають Патріоти України. Кому не варто їсти груші:. Порада експ...