Якщо є страви, які викликають фурор та ажіотаж, то сирні кульки є саме такими. Гаряча закуска, яка розлітається дуже швидко. Всі хочуть скуштувати свою сирну кульку. І смачна вона виходить саме в гарячому вигляді. Можна подавати з різними соусами: сирним, вершковим, ягідним, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні продукти:
Вам треба натерти сир. Бажано на дрібній тертці. Додайте до сиру яйця та часник. Якщо пікантності та аромату не хочете, тоді часник не кладіть. Далі треба додати борошно. З цих інгредієнтів виходить сирне тісто.
Кульки треба смажити у фритюрі. Тому знадобиться більше олії. Розігрійте її. Обваляйте сирні кульки (по 1 ч.л.) у панірувальних сухарях та опустіть в олію. Смажити до золотистої скоринки.
Температура олії має бути 170-180 градусів. Як перевірити її? Опустіть дерев’яну шпажку в олію. Біля неї мають бути бульбашки. Смажте по кілька штук нараз, а олію не перегрівайте. Смачного!
Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...
Ви помічали, що вранці ваші вікна покриті крапельками конденсату? Це не лише псує вигляд кімнати, а й може призвести до плісняви та неприємного запаху. Ось кілька ефективних способів, які допоможуть уникнути проблем, передають Патріоти України. Конденс...