Сирні кульки у фритюрі - розлітаються швидше, ніж з’являються на тарілці

Якщо є страви, які викликають фурор та ажіотаж, то сирні кульки є саме такими. Гаряча закуска, яка розлітається дуже швидко. Всі хочуть скуштувати свою сирну кульку. І смачна вона виходить саме в гарячому вигляді. Можна подавати з різними соусами: сирним, вершковим, ягідним, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні продукти:

  • сир — 300 г;
  • борошно — 3 ст.л.;
  • часник — 1 зубчик;
  • яйця — 2 шт.;
  • панірувальні сухарі — 50 г;
  • олія.

Як приготувати закуску

Вам треба натерти сир. Бажано на дрібній тертці. Додайте до сиру яйця та часник. Якщо пікантності та аромату не хочете, тоді часник не кладіть. Далі треба додати борошно. З цих інгредієнтів виходить сирне тісто.

Кульки треба смажити у фритюрі. Тому знадобиться більше олії. Розігрійте її. Обваляйте сирні кульки (по 1 ч.л.) у панірувальних сухарях та опустіть в олію. Смажити до золотистої скоринки.

Температура олії має бути 170-180 градусів. Як перевірити її? Опустіть дерев’яну шпажку в олію. Біля неї мають бути бульбашки. Смажте по кілька штук нараз, а олію не перегрівайте. Смачного!

А ви це знали? Чому не можна зберігати цибулю в холодильнику

п’ятниця, 25 квітень 2025, 11:36

Цибуля є обов'язковим інгредієнтом для супів, салатів, гарнірів та безліч інших страв. Але далеко не всі знають, як правильно її зберігати. Часто господині кладуть цибулю в холодильник, сподіваючись, що так вона довше залишиться свіжою. Насправді це п...

Варто знати всім! Як часто треба міняти наволочку, щоб мати здорову шкіру

п’ятниця, 25 квітень 2025, 10:57

Навіть найвишуканіший крем не врятує шкіру обличчя, якщо щодня вона торкається брудної наволочки. М’яка на дотик, ароматна після прання тканина — це не лише елемент затишку, а й справжній охоронець краси та здоров’я. Однак наволочка здатна стати й воро...