Якщо є страви, які викликають фурор та ажіотаж, то сирні кульки є саме такими. Гаряча закуска, яка розлітається дуже швидко. Всі хочуть скуштувати свою сирну кульку. І смачна вона виходить саме в гарячому вигляді. Можна подавати з різними соусами: сирним, вершковим, ягідним, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні продукти:
Вам треба натерти сир. Бажано на дрібній тертці. Додайте до сиру яйця та часник. Якщо пікантності та аромату не хочете, тоді часник не кладіть. Далі треба додати борошно. З цих інгредієнтів виходить сирне тісто.
Кульки треба смажити у фритюрі. Тому знадобиться більше олії. Розігрійте її. Обваляйте сирні кульки (по 1 ч.л.) у панірувальних сухарях та опустіть в олію. Смажити до золотистої скоринки.
Температура олії має бути 170-180 градусів. Як перевірити її? Опустіть дерев’яну шпажку в олію. Біля неї мають бути бульбашки. Смажте по кілька штук нараз, а олію не перегрівайте. Смачного!
Більшість з нас знає, що вода - це життя, але як саме ми п’ємо воду, часто недооцінюють. Відомий експерт зі сну доктор Майкл Бреус пояснює: якщо ви звикли пити воду великими ковтками, особливо після тренування чи ввечері, це може заважати організму ефе...
Вибір та купівля золотих прикрас не є простим завданням. Необхідно оцінити велику кількість параметрів та характеристик, а також детально переглянути наявні фотографії. Ціна в більшості випадків вважається визначальним параметром, тому не завжди нові в...