
Якщо є страви, які викликають фурор та ажіотаж, то сирні кульки є саме такими. Гаряча закуска, яка розлітається дуже швидко. Всі хочуть скуштувати свою сирну кульку. І смачна вона виходить саме в гарячому вигляді. Можна подавати з різними соусами: сирним, вершковим, ягідним, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні продукти:
Вам треба натерти сир. Бажано на дрібній тертці. Додайте до сиру яйця та часник. Якщо пікантності та аромату не хочете, тоді часник не кладіть. Далі треба додати борошно. З цих інгредієнтів виходить сирне тісто.
Кульки треба смажити у фритюрі. Тому знадобиться більше олії. Розігрійте її. Обваляйте сирні кульки (по 1 ч.л.) у панірувальних сухарях та опустіть в олію. Смажити до золотистої скоринки.
Температура олії має бути 170-180 градусів. Як перевірити її? Опустіть дерев’яну шпажку в олію. Біля неї мають бути бульбашки. Смажте по кілька штук нараз, а олію не перегрівайте. Смачного!
Смартфон давно перетворився на особистий сейф із листуванням, фото, паролями та банківськими додатками, тож для зловмисників він - цінніша здобич, ніж ноутбук. Одна необережна дія, підозрілий застосунок чи клік по фішинговому посиланню можуть відкрити ...
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...