
Картопляна запіканка, що стане повноцінною стравою на вашому святковому столі! Ситна і смачна страва, приготування якої під силу кожному, зазначають Патріоти України.
Крок перший – подрібнюємо на терці сир та часник. Частину сиру змішуємо із яйцем і зеленню. Це стане сумішшю для покриття запіканки, щоб вона була золотистою. Друге яйце збиваємо із сиром і часником – і це стане заготовкою для запіканки.
Крок другий – готуємо на терці картоплю і додаємо її до заготовки. Сіль-перець за смаком. Після викладаємо суміш для запіканки у форму діаметром 26 см. Покриваємо готовою яєчною “пастою”.
Крок третій – випікаємо при температурі 180 градусів, 40 хвилин. До утворення рум’яної скоринки. Смачного! А як гадаєте ви, доречною буде запіканка на новорічному столі?
Коли взимку день скорочується до кількох годин світла, організм переходить на інший ритм. Ми раніше втомлюємося, частіше хочемо тепла та затишку, і нерідко вечеряємо значно пізніше, ніж варто, передають Патріоти України. Та наука дедалі наполегливіше н...
Різдво - час дарувати радість і тепло. Але як обрати подарунок, який справді порадує вашу близьку людину? Зірки радять підходити до цього індивідуально: кожен знак зодіаку має свої вподобання, мрії та потреби. Дізнайтеся, що піднести цього року, щоб св...