Картопляна запіканка, що стане повноцінною стравою на вашому святковому столі! Ситна і смачна страва, приготування якої під силу кожному, зазначають Патріоти України.
Крок перший – подрібнюємо на терці сир та часник. Частину сиру змішуємо із яйцем і зеленню. Це стане сумішшю для покриття запіканки, щоб вона була золотистою. Друге яйце збиваємо із сиром і часником – і це стане заготовкою для запіканки.
Крок другий – готуємо на терці картоплю і додаємо її до заготовки. Сіль-перець за смаком. Після викладаємо суміш для запіканки у форму діаметром 26 см. Покриваємо готовою яєчною “пастою”.
Крок третій – випікаємо при температурі 180 градусів, 40 хвилин. До утворення рум’яної скоринки. Смачного! А як гадаєте ви, доречною буде запіканка на новорічному столі?
Деменція може проявлятися через забутість, сплутаність свідомості та порушення судження, що значно впливають на щоденне життя. Хоча ми не знаємо точних причин цього захворювання, відомо, що правильна дієта та здорові звички можуть допомогти уповільнити...
Святкування Великодня в Україні завжди було наповнене глибоким змістом, сакральними символами та повагою до кожної деталі. Паски, писанки, крашанки – не просто частування, а важливі елементи обрядовості, які проходять через освячення та молитву, перед...