Ситно і дуже смачно! Запіканка із тертої картоплі із сиром і часником

Картопляна запіканка, що стане повноцінною стравою на вашому святковому столі! Ситна і смачна страва, приготування якої під силу кожному, зазначають Патріоти України.

Що знадобиться?

  • 6 картоплин середнього розміру;
  • 2 яйця;
  • 2 зубчики часнику;
  • 100 г. твердого сиру;
  • 3-4 ст. л. майонезу (бажано, домашнього);
  • 1 ст. л. спеції кропу (або іншої зелені);
  • сіль і перець – за смаком.

Як приготувати?

Крок перший – подрібнюємо на терці сир та часник. Частину сиру змішуємо із яйцем і зеленню. Це стане сумішшю для покриття запіканки, щоб вона була золотистою. Друге яйце збиваємо із сиром і часником – і це стане заготовкою для запіканки.

Крок другий – готуємо на терці картоплю і додаємо її до заготовки. Сіль-перець за смаком. Після викладаємо суміш для запіканки у форму діаметром 26 см. Покриваємо готовою яєчною “пастою”.

Крок третій – випікаємо при температурі 180 градусів, 40 хвилин. До утворення рум’яної скоринки. Смачного! А як гадаєте ви, доречною буде запіканка на новорічному столі?

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...