Таємниці вашої нервозності: Виберіть картинку - і дізнайтеся, що лякає вас і виводить зі стану душевної рівноваги

Психологи рекомендують ознайомитися з цим тестом: можливо, саме він допоможе вам усвідомити ваші страхи, які негативним чином впливають на настрій і загальне позитивне налаштування, передають Патріоти України.

Для того щоб пройти тест, потрібно уважно вивчити запропоновані картинки. Яка з них притягує ваш погляд чи викликає особливі відчуття?

Картинка № 1

Вас лякає (можливе) наближення старості. Думки про неминуче обтяжують вас і, часом, змушують впадати в депресію.

Картинка № 2

У вас боязнь потрапити в дурні ситуації і отримати негативну реакцію людей. Швидше за все, ви боїтеся публічної ганьби і того, що люди вас можуть засміяти.

Картинка № 3

Вам страшно і тривожно від байдужості близьких людей. Іноді здається, що ви залишаєтеся наодинці з цим світом і ваші проблеми нікому не потрібні.

Картинка № 4

Ви боїтеся бути скривдженою / скривдженим людьми. Вас дуже ранять колючі слова, критика і зауваження на вашу адресу. Найчастіше ви розумієте, що це абсолютно не так, але викинути з голови образу не можете.

Читайте також: Кумедний тест: виберіть монстрика і дізнайтеся темні сторони свого характеру

Картинка № 5

Вам страшно втратити близьких людей. Найбільше вас лякає самотність. Подібні думки часто крутяться у вас в голові і навіть можуть викликати безсоння. Зазвичай цей страх приходить з глибокого дитинства.

Картинка № 6

Найбільший ваш страх – це невідомість. Вам важко уявити майбутнє, яке ви бачите дуже смутно. Хочеться впевненості і чіткого плану на життя, але все складається, на жаль, не завжди так, як ви цього очікуєте.


Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...