Так і хочеться скуштувати! Неймовірно смачна курочка в сметанному соусі

Курка - універсальний продукт, який може знадобитись і для буденних страв і для святкових. А курка в сметанному соусі — універсальний рецепт! Тут гармонійно співіснують і обмінюються смаком всі інгредієнти. Деякі додають перчинки, деякі солодкуватості, а деякі ні з чим не порівняти, повірте, передають Патріоти України.

То ж ближче до рецепта!

Інгредієнти

  • куряче філе — 600 г
  • цибуля — 1 шт.
  • печериці — 200 г
  • сметана — 200 г
  • сіль — за смаком
  • чорний мелений перець — за смаком
  • соняшникова олія — 2 г

Спосіб приготування

  1. Поріжте філе невеликими кубиками, а печериці пластинками.
  2. Поріжте цибулю кільцями і обсмажте на сковорідці (5 хв, середній вогонь).
  3. Додайте до цибулі курку, перемішайте. Просмажуйте іще 10 хвилин на такому ж вогні.
  4. Після цього в сковорідку додайте печериці, обсмажуйте іще 10 хвилин.
  5. Вилийте на сковорідку сметану, додайте спецій, перемішайте і залиште під кришкою на малому вогні іще на 10 хвилин.

Ось і все! Курка в сметанному соусі готова! Аромат всіх покличе до столу, а ви не зможете натішитись компліментами. Можете доповнити страву макаронами, рисом чи гречкою. Ну все, біжіть готувати, смачного!

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...