Так і хочеться скуштувати! Неймовірно смачна курочка в сметанному соусі

Курка - універсальний продукт, який може знадобитись і для буденних страв і для святкових. А курка в сметанному соусі — універсальний рецепт! Тут гармонійно співіснують і обмінюються смаком всі інгредієнти. Деякі додають перчинки, деякі солодкуватості, а деякі ні з чим не порівняти, повірте, передають Патріоти України.

То ж ближче до рецепта!

Інгредієнти

  • куряче філе — 600 г
  • цибуля — 1 шт.
  • печериці — 200 г
  • сметана — 200 г
  • сіль — за смаком
  • чорний мелений перець — за смаком
  • соняшникова олія — 2 г

Спосіб приготування

  1. Поріжте філе невеликими кубиками, а печериці пластинками.
  2. Поріжте цибулю кільцями і обсмажте на сковорідці (5 хв, середній вогонь).
  3. Додайте до цибулі курку, перемішайте. Просмажуйте іще 10 хвилин на такому ж вогні.
  4. Після цього в сковорідку додайте печериці, обсмажуйте іще 10 хвилин.
  5. Вилийте на сковорідку сметану, додайте спецій, перемішайте і залиште під кришкою на малому вогні іще на 10 хвилин.

Ось і все! Курка в сметанному соусі готова! Аромат всіх покличе до столу, а ви не зможете натішитись компліментами. Можете доповнити страву макаронами, рисом чи гречкою. Ну все, біжіть готувати, смачного!

Є простий секрет! Як зупинити нічну тягу до їжі

субота, 1 листопад 2025, 9:49

Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...

Шкірка не трісне! Як правильно зварити картоплю "в мундирі"

субота, 1 листопад 2025, 7:44

Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...