Так можна "читати" людей! Ось що форма губ розкаже про характер

Вчені і фізіогномісти вважають губи однією з найважливіших ознак, на яку слід звертати увагу, намагаючись визначити характер людини. Ми висловлюємо свої думки усно і тим самим розкриваємо деякі риси свого характеру і психологічні особливості, передають Патріоти України.

Ми вирішили ближче придивитися до форми губ, щоб перевірити, наскільки точно вони відображають риси особистості людини.

Великі пухкі губи

Люди з такими губами просто створені для того, щоб піклуватися про когось. Якщо у вас такі губи, то ви, можливо, коли були дитиною, годували бездомних кошенят або допомагали в притулках для тварин і хотіли привести додому кожну тварину. У вас є вроджений і сильний материнський інстинкт і бажання захищати близьких і рідних людей. У будь-якій стресовій ситуації ви думаєте насамперед про інших людей і тільки потім про себе. Такі люди зазвичай стають гарними батьками.

Верхня губа більша нижньої

Людина з такими губами є королевою драми. Такі люди емоційні, харизматичні, люблять життя і привертають до себе увагу. Вони високої думки про себе і мають здатність привертати до себе інших. Їм просто подобається бути в центрі уваги. Найяскравіший мовний зворот і найсмішніший жарт завжди виходять від них.

Нижня губа більше верхньої

Будьте чесні: ви просто не народжені для офісної роботи. Як може людина сидіти на дупі, коли навколо стільки всього цікавого? Люди з такими губами дійсно знають, що значить веселитися. Вам життєво необхідний енергійний спосіб життя, нові знайомства, нові місця для відвідування і нові враження. Ви цікаві, товариські і відкриті всьому новому. Ви та людина, яка може вести людей за собою до нових пригод.

Звичайні губи

Люди з такими звичайними губами, як ці, часто мають зважений, здоровий підхід до вирішення будь-якого поставленого перед ними завдання. Їх сильні сторони полягають в умінні слухати. Вони легко сприймають критику і з повагою ставляться до думки інших. Вивести їх з себе практично неможливо. Але, не дивлячись на свій залізний стоїцизм, вони все ще люблять сміятися і жартувати, і стакан для них завжди наполовину повна.

Тонкі губи

Люди з тонкими губами, як правило, часто самотні. Їм просто так подобається. Вони також упевнені в собі і можуть впоратися з будь-якою проблемою. Якщо у вас тонкі губи, то ви, ймовірно, та людина, яка абсолютно не потребує компанії, коли збирається відвідати музей або навіть коли збирається у відпустку на далекі острови. Але, не дивлячись на вашу любов до самотності, ви прекрасно відчуваєте себе і в компанії людей. Ви можете швидко знайти спільну мову з людьми, а також ви цінуєте інших людей за їх дії.

Верхня губа з гострим вигином

Якщо у вас такі губи, то ви, ймовірно, співчутливі, чутливі й добрі. Ви можете бути глибоко засмучені будь-яким нещастям, і ви завжди знаходите час, щоб допомогти іншим. Допомагати менш щасливим і піклуватися про навколишній світ -це ваше покликання. Саме такі люди, як ви, змушують світ обертатися.

Верхня губа без вигину

Ці люди найвідповідальніші і найнадійніші на планеті. “Зроби це, навіть якщо буде боляче” – ось їх девіз. Вони не знають значення слова “неможливо”, і терміни їх не хвилюють. Все буде зроблено точно за часом. Їх близькі і друзі знають, що на них можна покластися в будь-якій ситуації. Це такі люди, які просто з’являються і вирішують всі невирішені проблеми одним махом.

Маленькі пухкі губки

Люди з такими губами часто бувають кокетливими і пустотливими. Їх головним пріоритетом в житті є власне відчуття комфорту. Якщо вони не подбають про себе, то і ніхто не подбає. При першому знайомстві з ними вони часто здаються егоїстичними, але це не так. Вони жалісливі і віддані друзі, такі люди, які в будь-який момент прийдуть на допомогу. Вони ніколи не ставлять свої інтереси вище інтересів інших. Але вони ніколи не заподіють шкоди і собі. Завдяки цьому керівному принципу у них часто все складається вдало.

Дуже тонка верхня губа

Люди з такими губами володіють неперевершеними лідерськими якостями. Наче в їх жилах тече вогонь, а не кров. Вони добре вміють переконувати інших, вони знають, як триматися за свою зброю. Енергія самого життя, здається, випливає з них. Їх успіх гарантований, що б не трапилося. Однак їм часто буває важко розвивати стосунки, оскільки їх головний життєвий принцип – бути кимось, а не бути з кимось.


Це така смакота! Простий рецепт домашнього ароматного сала

неділя, 28 квітень 2024, 21:30

Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України. Для приготування вам знадобитьс...

Навіщо цінителі кави додають у напій лимонний сік

неділя, 28 квітень 2024, 21:14

Кава входить у щоденний раціон практично кожної людини: цей чудовий напій допомагає підбадьоритися, активувати роботу мозку та надати організму сили, передають Патріоти України. Однак гурмани постійно намагаються зробити смак кави ще більш виразним та ...