Так можна врятувати одяг! Як відбілити в домашніх умовах полинялі речі

Неприємно дістати з прання улюблені речі, які раптово стали зовсім іншого кольору. Особливо це стосується світлих речей. Рятувати чи викидати - не поспішайте приймати необґрунтовані рішення. Ваш одяг можна врятувати. Розповідаємо в цій статті дієвий метод, передають Патріоти України.

Як це зробити

Поставте кип’ятити воду. Налийте в таз 5 літрів окропу. Всипте 0,5 ст прального порошку і 1 столову ложку кисневого відбілювача. Також знадобиться 1 столова ложка олії та 25 мл борного спирту. Ретельно все перемішайте.

Тепер в приготований розчин опустіть речі та лишіть мокнути протягом 2 годин. Потім дістаньте та відправте в пральну машину. Результат вас приємно здивує, бо речі зміняться на краще.

Місія по рятуванню одягу виконана. Тепер цей лайфхак стане вашим рятівником, якщо раптом з джинсами, шкарпетками чи майками щось станеться.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...