"Так не можна": Професійна пекарка стверджує, що люди неправильно зберігають хліб

Професійна пекарка Сара Брайденстайн підказала, де найкраще зберігати хліб і як накривати його для максимальної свіжості. Про це пишеDaily Express, передають Патріоти України.

Буханець хліба — один із головних продуктів на більшості кухонь по всьому світу. Часто люди залишають хліб лежати на столі, не думаючи про його збереження.

Сара Брайденстайн, професійна пекарка, шеф-кухарка і жінка, яка разом зі своїм чоловіком ось уже шість років керує компанією Baking Kneads, поділилася деякими порадами. На запитання про те, де найкраще зберігати хліб, вона відповіла, що "ідеальним місцем" є прохолодне і сухе місце, запропонувавши поставити кошик для хліба якомога далі від плити.

"Для щоденного вживання загорніть буханець у паперовий пакет або бавовняну тканину, щоб збалансувати цей хитрий танець між збереженням вологи та захистом від цвілі", — порадила Сара.

Тим часом на думку жінки, найгірше місце для зберігання хліба — це холодильник. "Я зрозуміла це на власному досвіді, коли тільки починала пекти. Хоча магазинний хліб, напханий консервантами, може певною мірою витримати такі умови, але це не ідеальний вибір. Холодильник може відтермінувати появу плісняви, але він прискорює процес черствіння, тому так робити не можна", — додала вона.

Якщо люди зазнають труднощів зі зберіганням хліба, оскільки не можуть досить швидко його з'їсти, чудовим варіантом є його заморожування. Однак при цьому необхідно правильно і щільно загорнути буханець, щоб він "не втратив у якості та текстурі". Цю пораду було дано після того, як інший експерт підтвердив, що картопля зберігається найдовше, якщо її тримати в прохолодному темному місці з мінімальним впливом вологи і світла, щоб запобігти її гниттю. Те ж саме стосується та інших коренеплодів, таких як морква і ріпа.

"За умови правильного зберігання ціла головка часнику може прослужити до пів року, проте після того, як ви розділите зубчики на частини, термін їхнього зберігання різко скорочується і становить, як правило, від двох до трьох тижнів", — розповів професіонал.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...