Риба - відмінна страва до святкового столу та до сімейної вечері. Готується вона просто, а виходить неймовірно смачною, передають Патріоти України.
Але існують помилки, які зроблять вашу страву несмачною або навіть неїстівною. Про них разом із "РБК-Україна" і розповімо.
Риба – ніжний та делікатний продукт, який швидко втрачає свої смакові якості. Бажано для її приготування використовувати свіжу рибу. Якщо ж ви готуватимете із замороженої риби, то перекладете її з морозилки в холодильник на ніч. При розморожуванні продукту в мікрохвильовій печі або гарячій воді вона стане сухою і несмачною.
Смажити рибу також необхідно правильно. Олія на сковороді повинна бути гарячою. В іншому випадку риба почне виділяти сік і тушкуватись, а не обсмажуватися.
У сковороду краще викладати по 2-3 шматочки. Якщо риби багато і хочеться зекономити час, краще смажити її на двох сковородах.
Як правило, рибу панують у звичайній пшеничному борошні — саме воно дає неповторну скоринку, робить продукт апетитним і не дає підгоріти. Але при великій кількості борошна страва починає підгоряти, а риба набуває неприємного аромату. Перед смаженням потрібно струсити з кожного шматочка зайве борошно.
Риба готується дуже швидко. Якщо її смажити довго, риба стане сухою та несмачною. На 1 см риби вам потрібно не більше 2 хвилин на сковороді, а загальний час приготування не повинен перевищувати 12-15 хвилин.
Не перевертайте часто рибу — її скоринка може порватися, а м'якуш прилипне до сковороди. Дайте їй спокійно обсмажитись одному боці, а потім акуратно переверніть.
Китайська акторка Го Тун викликала справжній ажіотаж у соцмережах, зізнавшись, що проходить курс ін’єкцій, які, за словами лікарів, здатні повернути волоссю природний колір, передають Патріоти України. У своєму відео для Douyin (китайська версія TikTok...
Вам цікаво дізнатися, як ви ставитеся до лицемірства? Пройдіть цей тест особистості та з’ясуйте! Те, що ви побачите першим на картинці, показує, як ви долаєте лицемірство, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Важливо зазначити, що цей тест н...