Ця страва з козацької похідної кухні пройшла через століття. Звісно, вона має видозміни, але суть збереглась. Як приготувати апетитні галушки з картопляного тіста з курячим фаршем, розповіли на порталі "На пенсії", передають Патріоти України.
Подаємо галушки зі сметаною, смаженою цибулею або вершковим маслом. За бажанням, до фаршу можна додати гриби, зелень або інші інгредієнти на ваш смак.
Алкоголь, який багато хто вважає нешкідливим антистресом, насправді отруює організм зсередини. Всесвітня організація охорони здоров’я попереджає: безпечної дози алкоголю не існує. Він віднесений до канцерогенів групи 1 - тієї ж категорії, що й тютюн, -...
11 вересня за новим церковним календарем (23 вересня за старим) - день пам'яті преподобної Феодори Олександрійської Молодшої. За старим календарним стилем - Усікновення глави Іоана Предтечі. Феодора жила в Олександрії, в V столітті і була заміжня. Якос...