
Ця страва з козацької похідної кухні пройшла через століття. Звісно, вона має видозміни, але суть збереглась. Як приготувати апетитні галушки з картопляного тіста з курячим фаршем, розповіли на порталі "На пенсії", передають Патріоти України.
Подаємо галушки зі сметаною, смаженою цибулею або вершковим маслом. За бажанням, до фаршу можна додати гриби, зелень або інші інгредієнти на ваш смак.
Що дозволяє деяким людям доживати до 100 років у відмінній формі? Відомий кардіолог доктор Ерик Топол стверджує, що секрет простіший, ніж ми думаємо. Після багатьох років досліджень він виділив п’ять ключових принципів здорового способу життя, які не в...
Сон - це не розкіш, а необхідна умова для здоров’я, гарного настрою і концентрації. Проте навколо сну існує безліч міфів, які можуть серйозно шкодити нашому відпочинку. Польський психотерапевт Матеуш Майхжак розвінчав найпоширеніші з них і пояснив, чом...