Ця страва з козацької похідної кухні пройшла через століття. Звісно, вона має видозміни, але суть збереглась. Як приготувати апетитні галушки з картопляного тіста з курячим фаршем, розповіли на порталі "На пенсії", передають Патріоти України.
Подаємо галушки зі сметаною, смаженою цибулею або вершковим маслом. За бажанням, до фаршу можна додати гриби, зелень або інші інгредієнти на ваш смак.
Ви коли-небудь замислювалися, що в вас найбільше дратує інших? Тести на особистість можуть не лише показати, як ми сприймаємо світ, а й як нас бачать близькі та незнайомі люди. Оберіть одну з рослин і дізнайтеся про свої головні недоліки, передають Пат...
Ми всі знаємо, що солодощі та солоні закуски шкідливі для здоров’я, але повністю відмовитись від них буває дуже складно. Датські експерти стверджують, що повного виключення з раціону не обов’язково - достатньо поміркованості. Але як зрозуміти, яка кіль...