Так печінку ви ще жодного разу не готували! У такому клярі вона виходить дуже соковитою!

Печінка приготовлена таким способом виходить дуже ніжною та соковитою. Ще особливістю цього рецепту є те, що він не займає багато часу та легкий в приготуванні. Обов’язково спробуйте, зазначають Патріоти України.

Печінка в клярі

Інгредієнти:

  • Печінка куряча-500 г
  • Сметана або майонез — 4-5 ст. л.
  • Яйце — 3 шт.
  • Борошно пшеничне — 4 ст. л.
  • Часник 3-4 зубчики
  • Спеції
  • Сіль
  • Рослинна олія (для смаження)

Приготування:

  1. Пропустіть часник через часникодавку.
  2. Змішайте кляр з яйцем, сметаною, майонезом та борошном. Додайте сіль та збийте виделкою.
  3. Очистьте печінку від плівок та поріжте на куски.
  4. Відбийте кожний шматок та посипте спеціями.
  5. Обсмажуємо печінку на рослинній олії з двох сторін. Сковорода має бути закрита кришкою. Смачного!

Що ви бачите на цій картинці? Ваша відповідь відкриє секрети підсвідомості

четвер, 9 жовтень 2025, 17:10

Подивіться на цю чорно-білу пляму чорнила - класичний приклад, що нагадує тест Роршаха. Те, що ви бачите: йога, людина в капюшоні чи метелик/комаха, відображає ваше підсвідоме сприйняття, потребу в спокої, життєву енергію та здатність справлятися з три...

Все просто! Як перевірити, чи заряджені батарейки - геніальний тест

четвер, 9 жовтень 2025, 16:30

Нерідко вдома є сумка, повна випадкових батарейок, а разом із нею існує ще й велика проблема - ви не знаєте, які з них ще заряджені, а які розряджені. Деякі мають видимий рівень заряду, який допомагає оцінити, скільки в них залишилося енергії, але це ...