Так роблять кухарі у ресторанах: Додайте цей секретний інгредієнт - і м’ясо буде фантастичним

Є три причини, чому кухарі додають олію при маринуванні м'яса чи риби, передають Патріоти України.

Рівномірний розподіл спецій

Олія допомагає розчинити спеції, розподіляючи їх рівномірно по всій товщі м'яса або риби. Це важливо, особливо якщо стоїть завдання замаринувати велику кількість продуктів — так ви будете впевнені, що кожен шматочок ароматний та смачний. Також для нежирних сортів м'яса, таких як куряча грудка або телятина це має цікавий відтінок смаку.

Запобігання обвітрюванню

Олія створює на поверхні продукту захисну плівку, яка запобігає втраті вологи. Це допомагає м'ясу або рибі зберегти свою соковитість і ніжний смак, що особливо актуально при тривалому маринуванні.

Заміна жиру при обсмажуванні

Найкраща частина — якщо ви маринували м'ясо або рибу з олією, вам більше не потрібно буде додавати окремий жир при обсмажуванні. Це допоможе вам приготувати страву без зайвого жиру і калорій.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...