Є три причини, чому кухарі додають олію при маринуванні м'яса чи риби, передають Патріоти України.
Олія допомагає розчинити спеції, розподіляючи їх рівномірно по всій товщі м'яса або риби. Це важливо, особливо якщо стоїть завдання замаринувати велику кількість продуктів — так ви будете впевнені, що кожен шматочок ароматний та смачний. Також для нежирних сортів м'яса, таких як куряча грудка або телятина це має цікавий відтінок смаку.
Олія створює на поверхні продукту захисну плівку, яка запобігає втраті вологи. Це допомагає м'ясу або рибі зберегти свою соковитість і ніжний смак, що особливо актуально при тривалому маринуванні.
Найкраща частина — якщо ви маринували м'ясо або рибу з олією, вам більше не потрібно буде додавати окремий жир при обсмажуванні. Це допоможе вам приготувати страву без зайвого жиру і калорій.
Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...
Взимку ми часто забуваємо про питний режим, адже спрага відчувається значно менше, ніж у спеку. Проте саме в холодний сезон організм особливо потребує води, щоб підтримувати імунітет, шкіру та енергію, передають Патріоти України. Сухе повітря, опалення...