Помідори підбираємо одного розміру. Добре миємо й укладаємо в простерилізовані банки. Ми будемо використовувати для цього рецепту банки місткістю 3 л, передають Патріоти України.
Потім заливаємо окропом і через 5 -7 хвилин, зливаємо його в каструлю, додаємо на кожну банку розсолу:
Все закип'ятити і в момент закипання влити в розсіл по 1 столовій ложці оцту і горілки, заливаємо в банку, закатуємо і перевертаємо. Зберігаємо як звикли.
24 травня віряни за новим церковним календарем (6 червня - за старим) згадують преподобного Симеона Стовпника на Дивній горі. У народі день прозвали Шипшиновий. За старим, юліанським, календарним стилем згадують рівноапостольних Кирила і Мефодія, нагад...
Гарвардські вчені виявили, що щоденне вживання вітаміну D3 може значно уповільнити процес старіння, потенційно «повернувши» його біологічно на майже три роки. Про це повідомило видання Dailymail, передають Патріоти України. Дослідження тривало два роки...