Так смачно, що навіть важко описати! Помідори в "загадковому" маринаді

Помідори підбираємо одного розміру. Добре миємо й укладаємо в простерилізовані банки. Ми будемо використовувати для цього рецепту банки місткістю 3 л, передають Патріоти України.

Потім заливаємо окропом і через 5 -7 хвилин, зливаємо його в каструлю, додаємо на кожну банку розсолу:

  • 2,5 столові ложки солі;
  • 4 столові ложки цукру;
  • 5 гвоздик;
  • 10 горошин чорного перцю;
  • щіпку меленого червоного перцю;
  • 2 лаврових листки;
  • 2 очищених зубчика часнику.

Все закип'ятити і в момент закипання влити в розсіл по 1 столовій ложці оцту і горілки, заливаємо в банку, закатуємо і перевертаємо. Зберігаємо як звикли.

Джерело: Ukr.Media

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...