
Запіканка з м’ясним фаршем цінується тим, що не потрібно підбирати гарнір. Рецепт цієї страви простий і під силу навіть тим, хто до цього готував лише яєчню або омлет, передають Патріоти України.
Складові:
М’ясний фарш обсмажують із морквою та цибулею. Готують білий соус для запіканки з борошна та вершкового масла.
Викладають у форму картоплю, підготовлений фарш, сир та соус шарами. Залишається тільки запекти у духовці. Страву можна подавати на обід чи вечерю.
У світі, де тренди змінюються швидше, ніж погода, а магазини мас-маркету щотижня випускають нові колекції, дедалі більше людей повертаються у минуле - не по натхнення, а по речі з історією. Вінтаж сьогодні - це не просто одяг. Це спосіб життя, світогл...
Українці здавна уважно ставилися до рослин, які заносили до своєї оселі. Деякі квіти та трави наші пращури оминали десятою дорогою, хоча вони мають дуже привабливий вигляд. Адже були переконані, що ці рослини притягують хвороби, нещастя й навіть нечист...