Сало є дуже смачним, корисним та бюджетним продуктом, який можна солити, запікати, маринувати. Ще воно ідеально поєднується з картоплею, овочами, зеленню, передають Патріоти України.
Кулінар Анатолій Добровольський поділився в Instagram рецептом запеченогосала зі спеціями, яке вийде м'яким і з хрусткою скоринкою.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Зробіть надрізи на салі, посоліть, поперчіть.
2. Натріть хрін, часник, додайте гірчицю, паприку, сіль, перемішайте3. Щедро натріть сало спеціями, загорніть у харчову плівку, далі у фольгу, перекладіть на деко і запікайте 30 хвилин при 200 С і ще 30 при 180 С.
Дуже важливо мати спокійний нічний сон, оскільки він налаштовує вас на новий день. Уникнути частих нічних пробуджень можна за допомогою 3 речей, передають Патріоти України з посиланням на сайт Self. Доктор Фіона Барвік розповіла, замість того, щоб пані...
Учені з клініки Майо виявили, що здатність людини зберігати рівновагу є точнішим індикатором старіння, ніж сила м’язів або хода. Результати дослідження, опубліковані в журналі PLOS ONE, свідчать про те, що саме рівновага найшвидше погіршується з віком,...