Така смакота! Як запекти сало, щоб воно було м'яким та ароматним - рецепт від кулінара

Сало є дуже смачним, корисним та бюджетним продуктом, який можна солити, запікати, маринувати. Ще воно ідеально поєднується з картоплею, овочами, зеленню, передають Патріоти України.

Кулінар Анатолій Добровольський поділився в Instagram рецептом запеченогосала зі спеціями, яке вийде м'яким і з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти:

  • Подчеревна або бекон – 1,5 кг
  • Гірчиця гостра – 2 ст. л.
  • Хрін білий тертий – 2 ст. л.
  • Сіль – перець за смаком
  • Часник – 1 зуб.
  • Паприка – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Зробіть надрізи на салі, посоліть, поперчіть.

2. Натріть хрін, часник, додайте гірчицю, паприку, сіль, перемішайте3. Щедро натріть сало спеціями, загорніть у харчову плівку, далі у фольгу, перекладіть на деко і запікайте 30 хвилин при 200 С і ще 30 при 180 С.

Городникам на замітку! Підгодуйте цим огірки - урожай буде бомбічним

четвер, 1 червень 2023, 18:15

Готові посперечатися, що ви навіть не знали, який секретний засіб здатний знищити бактерії в огірках, при цьому зберігши їхній смак. Заінтриговані? Насправді, все просто. Підживлення аспірином врятує ваш урожай і зробить його в два рази краще, передают...

Що робити, щоб огірки не гірчили- лайфхаки, які зроблять ваші овочі смачнішими

четвер, 1 червень 2023, 17:14

Огірок - один із улюблених овочів. З нього можна приготувати різні салати або ж законсервувати і смакувати взимку, передають Патріоти України. Але досить часто смак огірків псує кукурбітацин – це органічна речовина, що має легкі токсичні властивості. Я...