Така смакота! Як запекти сало, щоб воно було м'яким та ароматним - рецепт від кулінара

Сало є дуже смачним, корисним та бюджетним продуктом, який можна солити, запікати, маринувати. Ще воно ідеально поєднується з картоплею, овочами, зеленню, передають Патріоти України.

Кулінар Анатолій Добровольський поділився в Instagram рецептом запеченогосала зі спеціями, яке вийде м'яким і з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти:

  • Подчеревна або бекон – 1,5 кг
  • Гірчиця гостра – 2 ст. л.
  • Хрін білий тертий – 2 ст. л.
  • Сіль – перець за смаком
  • Часник – 1 зуб.
  • Паприка – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Зробіть надрізи на салі, посоліть, поперчіть.

2. Натріть хрін, часник, додайте гірчицю, паприку, сіль, перемішайте3. Щедро натріть сало спеціями, загорніть у харчову плівку, далі у фольгу, перекладіть на деко і запікайте 30 хвилин при 200 С і ще 30 при 180 С.

Постійно прокидаєтеся вночі? Цю проблему можна легко вирішити - всього три поради

субота, 26 жовтень 2024, 18:00

Дуже важливо мати спокійний нічний сон, оскільки він налаштовує вас на новий день. Уникнути частих нічних пробуджень можна за допомогою 3 речей, передають Патріоти України з посиланням на сайт Self. Доктор Фіона Барвік розповіла, замість того, щоб пані...

Все дуже просто! Вчені назвали точний індикатор старіння організму

субота, 26 жовтень 2024, 11:56

Учені з клініки Майо виявили, що здатність людини зберігати рівновагу є точнішим індикатором старіння, ніж сила м’язів або хода. Результати дослідження, опубліковані в журналі PLOS ONE, свідчать про те, що саме рівновага найшвидше погіршується з віком,...