Сало є дуже смачним, корисним та бюджетним продуктом, який можна солити, запікати, маринувати. Ще воно ідеально поєднується з картоплею, овочами, зеленню, передають Патріоти України.
Кулінар Анатолій Добровольський поділився в Instagram рецептом запеченогосала зі спеціями, яке вийде м'яким і з хрусткою скоринкою.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Зробіть надрізи на салі, посоліть, поперчіть.
2. Натріть хрін, часник, додайте гірчицю, паприку, сіль, перемішайте3. Щедро натріть сало спеціями, загорніть у харчову плівку, далі у фольгу, перекладіть на деко і запікайте 30 хвилин при 200 С і ще 30 при 180 С.
Готові посперечатися, що ви навіть не знали, який секретний засіб здатний знищити бактерії в огірках, при цьому зберігши їхній смак. Заінтриговані? Насправді, все просто. Підживлення аспірином врятує ваш урожай і зробить його в два рази краще, передают...
Огірок - один із улюблених овочів. З нього можна приготувати різні салати або ж законсервувати і смакувати взимку, передають Патріоти України. Але досить часто смак огірків псує кукурбітацин – це органічна речовина, що має легкі токсичні властивості. Я...