Така смакота! Як запекти сало, щоб воно було м'яким та ароматним - рецепт від кулінара

Сало є дуже смачним, корисним та бюджетним продуктом, який можна солити, запікати, маринувати. Ще воно ідеально поєднується з картоплею, овочами, зеленню, передають Патріоти України.

Кулінар Анатолій Добровольський поділився в Instagram рецептом запеченогосала зі спеціями, яке вийде м'яким і з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти:

  • Подчеревна або бекон – 1,5 кг
  • Гірчиця гостра – 2 ст. л.
  • Хрін білий тертий – 2 ст. л.
  • Сіль – перець за смаком
  • Часник – 1 зуб.
  • Паприка – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Зробіть надрізи на салі, посоліть, поперчіть.

2. Натріть хрін, часник, додайте гірчицю, паприку, сіль, перемішайте3. Щедро натріть сало спеціями, загорніть у харчову плівку, далі у фольгу, перекладіть на деко і запікайте 30 хвилин при 200 С і ще 30 при 180 С.

Психологічний тест: Наскільки ви психічно сильна людина

вівторок, 18 листопад 2025, 5:40

Цей розважальний тест пропонує вам краще зрозуміти власну внутрішню силу та якості, які сприяють вашому успіху й розвитку в різних життєвих сферах, передають Патріоти України. Не кожна людина може похвалитися легким подоланням труднощів і збереженням с...

Секрет господинь! Додайте це до яєчні - і вона буде пухнастою, як хмара

вівторок, 18 листопад 2025, 0:12

Яєчня - неймовірно корисна страва. Яйця містять безліч поживних речовин, а правильний спосіб приготування може перетворити їх на кулінарний шедевр. Ми розповімо секрет, який робить яєчню ідеальною та пухнастою, як хмара, передають Патріоти України. Щоб...