Така смакота! Як запекти сало, щоб воно було м'яким та ароматним - рецепт від кулінара

Сало є дуже смачним, корисним та бюджетним продуктом, який можна солити, запікати, маринувати. Ще воно ідеально поєднується з картоплею, овочами, зеленню, передають Патріоти України.

Кулінар Анатолій Добровольський поділився в Instagram рецептом запеченогосала зі спеціями, яке вийде м'яким і з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти:

  • Подчеревна або бекон – 1,5 кг
  • Гірчиця гостра – 2 ст. л.
  • Хрін білий тертий – 2 ст. л.
  • Сіль – перець за смаком
  • Часник – 1 зуб.
  • Паприка – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Зробіть надрізи на салі, посоліть, поперчіть.

2. Натріть хрін, часник, додайте гірчицю, паприку, сіль, перемішайте3. Щедро натріть сало спеціями, загорніть у харчову плівку, далі у фольгу, перекладіть на деко і запікайте 30 хвилин при 200 С і ще 30 при 180 С.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...