Морозиво з йогурту - чудова альтернатива покупному морозиву, яка поєднує в собі користь та смак.
Йогурт є джерелом пробіотиків, які підтримують здоров’я кишківника, покращують травлення та зміцнюють імунітет. Він також містить білок, кальцій та вітаміни групи В.
Морозиво з йогурту зазвичай має меншу калорійність порівняно з традиційним морозивом на основі вершків.
Як зробити морозиво з йогурту в домашніх умовах та які інгредієнти можна додати для покращення смаку – читайте в матеріалі.
При приготуванні цього освіжаючого смаколика в домашніх умовах можна експериментувати з різними інгредієнтами та створювати власні унікальні рецепти. Ось кілька ідей:
Експериментуйте з різними поєднаннями цих додатків, щоб знайти свої улюблені варіанти. Рецепт морозива з йогурту дозволяє проявити креативність.
Інгредієнти:
Готове морозиво з йогурту можна одразу смакувати або зберігати в морозильній камері до подачі до 2 місяців.
Зберігаємо морозиво в герметичній ємності, щоб запобігти утворенню кристалів льоду та поглинанню сторонніх запахів. Підписуємо ємність зазначивши дату приготування, щоб знати, скільки часу морозиво вже знаходиться в морозилці. Велика кількість льоду може свідчити про те, що морозиво зберігалося неправильно або занадто довго.
Сучасне життя неможливо уявити без екранів: робота за комп’ютером, смартфони, планшети. Проте годинами дивитися в монітор небезпечно - з’являється сухість, втома й навіть погіршення зору, передають Патріоти України. Оптометрист Брайс Аппельбаум поділив...
У багатьох списках новорічних чи сезонних обіцянок "схуднути" стоїть на першому місці. Але, як наголошують дієтологи, сама втрата ваги не є гарантією здоров’я. Куди важливіше - підтримувати міцне метаболічне здоров’я, яке визначає, наскільки ефективно ...