Омлет - найпопулярніша страва на сніданок, яку люблять навіть діти (яким, до слова, вгодити буває досить тяжко). Втім, їсти його не забороняється ні на обід, ні на вечерю, передають Патріоти України.
Найчастіше цю страву готують із молоком, але чому б не спробувати це змінити? Замість молока (чи вершків) можна додати в страву сметану і манку - вийде точно не гірше
Тоді омлет буде більш повітряним і пишним.
Ваш омлет може вийти дуууууже пухким)) Важливо тільки не переборщити з манкою
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.
сметана (15 чи 20%) – 3 ст.л
цукор – щіпка
манна крупа – 2 ст. л.
олія (для смаження) – близько 1 ч. л.
сіль – до смаку
Приготування:
У глибоку миску кладемо сметану, вбиваємо в неї спершу жовтки, а потім й білки – так омлет вийде дійсно повітряним і ніжним.
Збиваємо цю суміш вінчиком або міксером, додаємо манку та сіль і лишаємо масу на 3-5 хв, щоб манка трохи набрякла.
Тим часом готуємо сковороду: добре її прогріваємо, додаємо олію.
Смажити омлет краще на маленькому вогні і під закритою кришкою, по 3-4 хв з кожного боку.
Готову страву можна прикрасити сиром і зеленню або будь-яким соусом, що вам до вподоби.
Більшість людей звикли зберігати овочі та фрукти на нижній полиці холодильника, вважаючи, що там для них ідеальне місце. Але насправді це велика помилка, яка може призвести до швидкого псування продуктів. Холодильник має різні температурні зони, і кожн...
Дуже складно виявити рак. Однак виявляється, є перші ознаки, які можуть допомогти в цьому. Деякі з них проявляються лише зранку, хоча ці симптоми часто ігнорують. Які ознаки раку в організмі — читайте в матеріалі ТСН.ua. В India Times повідомили про пе...