Така смакота! Ніжний омлет зі сметаною і манкою - ситний сніданок, обід чи вечеря за 10 хвилин

Омлет - найпопулярніша страва на сніданок, яку люблять навіть діти (яким, до слова, вгодити буває досить тяжко). Втім, їсти його не забороняється ні на обід, ні на вечерю, передають Патріоти України.

Найчастіше цю страву готують із молоком, але чому б не спробувати це змінити? Замість молока (чи вершків) можна додати в страву сметану і манку - вийде точно не гірше

Тоді омлет буде більш повітряним і пишним.

Ваш омлет може вийти дуууууже пухким)) Важливо тільки не переборщити з манкою
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.
сметана (15 чи 20%) – 3 ст.л
цукор – щіпка
манна крупа – 2 ст. л.
олія (для смаження) – близько 1 ч. л.
сіль – до смаку
Приготування:
У глибоку миску кладемо сметану, вбиваємо в неї спершу жовтки, а потім й білки – так омлет вийде дійсно повітряним і ніжним.
Збиваємо цю суміш вінчиком або міксером, додаємо манку та сіль і лишаємо масу на 3-5 хв, щоб манка трохи набрякла.
Тим часом готуємо сковороду: добре її прогріваємо, додаємо олію.
Смажити омлет краще на маленькому вогні і під закритою кришкою, по 3-4 хв з кожного боку.
Готову страву можна прикрасити сиром і зеленню або будь-яким соусом, що вам до вподоби.

Як позбутися комарів і мошок на все літо - "революційний" лайфхак

субота, 12 липень 2025, 19:05

Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.

Названо фрукт, який омолоджує судини та покращує зір - їжте його на сніданок

субота, 12 липень 2025, 18:35

Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...