Запорука смачної домашньої піци - вдале тісто. Найбільш вдалим варіантом вважається тісто на сухих чи пресованих дріжджах. Саме воно робить саму піцу м`якою та пишною, а бортики - хрусткими, передають Патріоти України.
Рецепт домашньої піци з дріжджового тіста був опублікований в одному з кулінарних блогів (chris.godij) в Instagram.
Інгредієнти:
Соус:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Для початку слід приготувати тісто. Для цього розчинити дріжджі у теплій воді, додавши цукор, сіль та борошно. Замісити тісто та додати до нього оливкову олію. Як тісто готове – накрити його рушником та поставити у тепле місце чи в духовку на мінімальну температуру на 30 хвилин.
2. Готове тісто поділити на 2 частини та сформувати піцу. Водночас розкачувати тісто не потрібно.
3. Після цього приготувати соус. Для цього порізати та підсмажити цибулю до золотистості.
4. Далі до цибулі додати томатну пасту, трохи води, натертий часник та спеції. Соус має покипіти приблизно 5-7 хвилин.
5. Далі підготувати інгредієнти для начинки.
6. Після цього потрібно на тісто викласти соус та начинку. Випікати у духовці за температури 180 градусів 12-20 хвилин.
Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...