Така заготовка повинна бути в кожному домі. Ідеальна закуска з тонкого сала за копійки

Оригінальна і смачна закуска з сала і м’яса, з додаванням овочів. Таку намазку на бутерброди ви оціните належним чином, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сало тонке, 2.5 кг;
  • м’ясо і цибулю по 500 г;
  • морква, 500 г;
  • сіль, перець і спеції за смаком;
  • овочева приправа, 80 г.

Процес приготування

Тонке сало подрібнюємо за допомогою м’ясорубки. М’ясо також пропускаємо через м’ясорубки.

Порада: що стосується м’яса, то ви можете брати будь-яке – гуляш, куряче м’ясо, свинину, на ваш смак.

Моркву тремо на середній тертці або подрібнюємо м’ясорубкою, блендером.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками або подрібнюємо блендером.

Змішуємо всі ці продукти і заправляємо приправою для овочів. Можна взяти будь-яку приправу, щоб в ній був цілий набір ароматних трав і спецій.

Розкладаємо масу по чистим, стерилізованим баночках, закручуємо кришки.

У каструлю кладемо рушник, ставимо банки і заливаємо теплу воду не до горлечка.

Порада: якщо у вас кришки які закручуються рукою, можна налити води так, щоб вона покривала кришки.

Стерилізуємо з моменту закипання 2 години на невеликому вогні.Оригінальна і смачна закуска з сала і м’яса, з додаванням овочів. Таку намазку на бутерброди ви оціните належним чином.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сало тонке, 2.5 кг;
  • м’ясо і цибулю по 500 г;
  • морква, 500 г;
  • сіль, перець і спеції за смаком;
  • овочева приправа, 80 г

Процес приготування

Тонке сало подрібнюємо за допомогою м’ясорубки. М’ясо також пропускаємо через м’ясорубки.

Порада: що стосується м’яса, то ви можете брати будь-яке – гуляш, куряче м’ясо, свинину, на ваш смак.

Моркву тремо на середній тертці або подрібнюємо м’ясорубкою, блендером.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками або подрібнюємо блендером.

Змішуємо всі ці продукти і заправляємо приправою для овочів. Можна взяти будь-яку приправу, щоб в ній був цілий набір ароматних трав і спецій.

Розкладаємо масу по чистим, стерилізованим баночках, закручуємо кришки.

У каструлю кладемо рушник, ставимо банки і заливаємо теплу воду не до горлечка.

Порада: якщо у вас кришки які закручуються рукою, можна налити води так, щоб вона покривала кришки.

Стерилізуємо з моменту закипання 2 години на невеликому вогні

Поставте це на підвіконня - і забудьте про мух на все літо

неділя, 6 липень 2025, 21:28

Щойно на вулиці теплішає - до оселі летять мухи, як на мед. Але є один простий натуральний спосіб, який не лише відлякує комах, а й наповнює дім приємним ароматом. І це не спрей із супермаркету, передають Патріоти України. Експерти з Perfect Plants рад...

Ця помилка поливу зруйнує ваш газон після спеки - попередження від експертів

неділя, 6 липень 2025, 21:12

Після нещодавньої спеки газони масово пожовтіли та висохли - але одна помилка під час поливу може зробити ситуацію ще гіршою. Експерти з догляду за газоном попереджають: неправильний час поливу здатен буквально спалити траву, навіть якщо вона вже почал...