Оригінальна і смачна закуска з сала і м’яса, з додаванням овочів. Таку намазку на бутерброди ви оціните належним чином, передають Патріоти України.
Тонке сало подрібнюємо за допомогою м’ясорубки. М’ясо також пропускаємо через м’ясорубки.
Порада: що стосується м’яса, то ви можете брати будь-яке – гуляш, куряче м’ясо, свинину, на ваш смак.
Моркву тремо на середній тертці або подрібнюємо м’ясорубкою, блендером.
Цибулю ріжемо дрібними кубиками або подрібнюємо блендером.
Змішуємо всі ці продукти і заправляємо приправою для овочів. Можна взяти будь-яку приправу, щоб в ній був цілий набір ароматних трав і спецій.
Розкладаємо масу по чистим, стерилізованим баночках, закручуємо кришки.
У каструлю кладемо рушник, ставимо банки і заливаємо теплу воду не до горлечка.
Порада: якщо у вас кришки які закручуються рукою, можна налити води так, щоб вона покривала кришки.
Стерилізуємо з моменту закипання 2 години на невеликому вогні.Оригінальна і смачна закуска з сала і м’яса, з додаванням овочів. Таку намазку на бутерброди ви оціните належним чином.
Тонке сало подрібнюємо за допомогою м’ясорубки. М’ясо також пропускаємо через м’ясорубки.
Порада: що стосується м’яса, то ви можете брати будь-яке – гуляш, куряче м’ясо, свинину, на ваш смак.
Моркву тремо на середній тертці або подрібнюємо м’ясорубкою, блендером.
Цибулю ріжемо дрібними кубиками або подрібнюємо блендером.
Змішуємо всі ці продукти і заправляємо приправою для овочів. Можна взяти будь-яку приправу, щоб в ній був цілий набір ароматних трав і спецій.
Розкладаємо масу по чистим, стерилізованим баночках, закручуємо кришки.
У каструлю кладемо рушник, ставимо банки і заливаємо теплу воду не до горлечка.
Порада: якщо у вас кришки які закручуються рукою, можна налити води так, щоб вона покривала кришки.
Стерилізуємо з моменту закипання 2 години на невеликому вогні
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...