Оригінальна і смачна закуска з сала і м’яса, з додаванням овочів. Таку намазку на бутерброди ви оціните належним чином, передають Патріоти України.
Тонке сало подрібнюємо за допомогою м’ясорубки. М’ясо також пропускаємо через м’ясорубки.
Порада: що стосується м’яса, то ви можете брати будь-яке – гуляш, куряче м’ясо, свинину, на ваш смак.
Моркву тремо на середній тертці або подрібнюємо м’ясорубкою, блендером.
Цибулю ріжемо дрібними кубиками або подрібнюємо блендером.
Змішуємо всі ці продукти і заправляємо приправою для овочів. Можна взяти будь-яку приправу, щоб в ній був цілий набір ароматних трав і спецій.
Розкладаємо масу по чистим, стерилізованим баночках, закручуємо кришки.
У каструлю кладемо рушник, ставимо банки і заливаємо теплу воду не до горлечка.
Порада: якщо у вас кришки які закручуються рукою, можна налити води так, щоб вона покривала кришки.
Стерилізуємо з моменту закипання 2 години на невеликому вогні.
Сир — улюблений інгредієнт багатьох страв, від пасти до салатів. Проте нове дослідження Медичного коледжу Бейлора показало: надмірне вживання сиру може суттєво змінювати склад кишкової мікрофлори і підвищувати ризик розвитку колоректального раку. Вчені...
9 червня за новим календарним стилем (22 червня - за старим) - день пам'яті святителя Кирила, архієпископа Олександрійського. У народі - Кирилів день. За юліанськии календарним стилем сьогодні день пам'яті священномученика Ферапонта, єпископа Сардійсь...