Така заготовка повинна бути в кожному домі! Ідеальна закуска з тонкого сала за копійки

Оригінальна і смачна закуска з сала і м’яса, з додаванням овочів. Таку намазку на бутерброди ви оціните належним чином, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сало тонке, 2.5 кг;
  • м’ясо і цибулю по 500 г;
  • морква, 500 г;
  • сіль, перець і спеції за смаком;
  • овочева приправа, 80 г.

Процес приготування

Тонке сало подрібнюємо за допомогою м’ясорубки. М’ясо також пропускаємо через м’ясорубки.

Порада: що стосується м’яса, то ви можете брати будь-яке – гуляш, куряче м’ясо, свинину, на ваш смак.

Моркву тремо на середній тертці або подрібнюємо м’ясорубкою, блендером.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками або подрібнюємо блендером.

Змішуємо всі ці продукти і заправляємо приправою для овочів. Можна взяти будь-яку приправу, щоб в ній був цілий набір ароматних трав і спецій.

Розкладаємо масу по чистим, стерилізованим баночках, закручуємо кришки.

У каструлю кладемо рушник, ставимо банки і заливаємо теплу воду не до горлечка.

Порада: якщо у вас кришки які закручуються рукою, можна налити води так, щоб вона покривала кришки.

Стерилізуємо з моменту закипання 2 години на невеликому вогні.

Справді корисні! П’ять консервованих продуктів, які варто додати до раціону

неділя, 16 листопад 2025, 23:10

Консерви часто недооцінюють, але обрані правильно, вони можуть бути швидким, поживним і економним рішенням для щоденного раціону. Експерти радять звертати увагу на склад: короткий список інгредієнтів, без доданого цукру, солі та штучних добавок, у влас...

Як варити бульйон, щоб він був прозорим і ароматним - три секретні способи

неділя, 16 листопад 2025, 19:11

Смачний домашній бульйон - це класика будь-якого столу. Хоча приготування здається простим, ідеальний бульйон вимагає уваги та правильного підбору інгредієнтів, передають Патріоти України. Основні правила:. Три способи приготування:. Бульйон можна пода...