Такого ви ще не бачили! Новий спосіб приготування яєчні перевернув світ гурманів (відео)

Новий спосіб приготування міні-яєчні перевернув світ гурманів, але не всі тренди однаково корисні. Поки деякі шанувальники екзотичної кулінарії поспішають спробувати лайфхак із замороженими яйцями на своїй кухні, лікарі б'ють на сполох. Експерти впевнені: цей спосіб небезпечний для здоров'я, передають Патріоти України.

Користувачка Олександра Б'юїк, веде блог, в якому ділиться зі своїми підписниками побутовими лайфхаками. В одному з роликів Олександра розповіла глядачам про те, що часто готує дітям незвичайні яйця з традиційним інгредієнтом.

Як пояснила господиня, її дочка не любить традиційну яєчню, тому мама придумала, як робити для малятка цікаве міні-блюдо. На відео Олександра спочатку кладе сире куряче яйце в морозильну камеру, чекає, поки воно замерзне, очищає і ріже на кружечки. Далі тіктокерка кладе нарізані шматочки на сковороду. Таким чином у неї виходить кілька мініатюрних яєчень. Як розповіла блогерка, її маленька донька із задоволенням їсть страву.

У коментарях глядачі зізналися, що ніколи не думали про такий спосіб приготування яєць і вже встигли побавити стравою себе і своїх близьких. Однак лікарі не радять гурманам повторювати цей лайфхак.

Представник Служби безпеки харчових продуктів Міністерства сільського господарства США в інтерв'ю з журналістами уточнив, що через заморозку в яйцях зберігаються шкідливі бактерії, які можуть викликати захворювання.

"Існують ризики, пов'язані з безпекою харчових продуктів, такі як перехресне забруднення або недостатня термічна обробка, які можуть викликати харчові хвороби. Також, зазвичай, не рекомендується заморожувати яйця в шкаралупі", — уточнив він.

Джерело: Ukr.Media

А ви це знали? Заряджання смартфона можна прискорити натисканням лише однієї кнопки

четвер, 9 травень 2024, 18:45

Наразі багато людей користуються смартфонами, але зазвичай ігнорують сім правил правильної зарядки гаджета. Втім, бувають випадки, коли телефон потрібно дуже швидко зарядити. Виявляється, достатньо натиснути на смартфоні одну кнопку, щоб зарядка відбув...

Дізнайтеся свій душевний стан - тест у картинці

четвер, 9 травень 2024, 18:12

Душевний стан людини не визначається його настроєм або характером. Цей показник залежить від наявності негативних емоцій і переживань, а також від того, як людина на них реагує. Часто ми настільки глибоко ховаємо почуття, що самі насилу можемо оцінити ...