Такого ви ще не куштували! Як приготувати солоний кекс із сиром та солодким перцем (рецепт)

У студії "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс приготувала дуже незвичний солоний овочевий кекс, і разом з Єгором Гордєєвим вони назвали його «Неперевершений Руся» на честь Руслана Сенічкіна, передають Патріоти України.

Як приготувати солоний кекс із сиром та солодким перцем? Сьогодні швидким та простим покроковим рецептом цієї страви з глядачами "Сніданку з 1+1" поділилась Неля Шовкопляс.

Для приготування нам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 200 г твердого сиру,
  • 380 г борошна,
  • 3 шт. яйця,
  • 280 мл. молока,
  • 1 шт. солодкого перцю,
  • 1 ст.л. діжонської гірчиці,
  • 100 г оливок,
  • 1 ч.л. розпушувача,
  • 80 г вершкового масла,
  • по 1 ч. л. куркума, паприка, сіль, перець.

Приготування

  1. Сир натерти, порізати перець, порізати оливки.
  2. Для тіста потрібно розтопити вершкове масло, з’єднати з молоком, додати трішки перцю, трішки гірчиці, трішки солі, усе це перемішати та поступово додати борошно та розпушувач.
  3. Додаємо твердий сир, перець, оливки, розмішуємо.
  4. Розділяємо тісто на дві частини. В одну частину додаємо куркуму, у другу – паприку.
  5. Форму присипаємо борошном та викладаємо тісто у шахматному порядку.
  6. Випікати за температури 180 градусів 40 хвилин.

Неймовірно, але працює! Стюардеса розкрила секрет, як безкоштовно потрапити в перший клас літака без переплат

четвер, 18 вересень 2025, 9:59

Якщо ви мріяли про розкішний політ у першому класі, тепер це може стати реальністю без додаткових витрат. Стюардеса Сьєрра Містт поділилася своїми найкращими лайфхаками, які працюють тисячі разів, передають Патріоти України. . Глядачі соцмереж подякув...

Помилка, яка псує їжу: Що не можна зберігати на дверцятах холодильника

четвер, 18 вересень 2025, 9:15

Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...