Такого ви ще не куштували! Картопля по-селянськи в духовці зі сметанним соусом

Буває ж так, начебто нічого складного в приготуванні рецепта немає, а страва виходить неймовірно смачною! Така картопля відмінно підійде на гарнір чи можна подати як самостійну страву! А рецепт соусу ви потім будете використовувати ще не раз, передають Патріоти України.

Рецепт:

  • картопля — 1 кг;
  • часник — 3-4 зубчики;
  • гірчиця столова — 4 ч. л;
  • рослинна олія — 4 ст. лож;
  • вода — 3-5 ст. л;
  • сіль — 1,5 ч. л;
  • чорний перець — 12 ч. л.

Соус:

  • сметана — 150 гр;
  • огірки мариновані 4-5 шт;
  • мед — 1 ч. л;
  • гірчиця 12 ч. л;
  • сіль, чорний перець — за смаком;
  • зелень петрушки — за смаком.

Приготування:

Картоплю нарізаємо на красиві шматочки, додаємо всі інгредієнти та добре перемішуємо. Виставляємо на деко пергаментний папір, викладаємо картоплю, поливаємо залишками маринаду. Запікаємо 30 хвилин, розігріти духовку до 200 градусів.

За цей час приготуємо соус. У сметану натремо корнішони (на дрібній тертці), додамо мед, гірчицю і зелень петрушки (дрібно порубану). Сіль, перець за смаком. Дуже ароматна, з невеликою скоринкою і ніжна всередині! Ось така виходить картопелька! А з соусом взагалі незрівнянно!

Джерело: Ukr.Media

Кросівки Under Armour: комфорт для кожного

вівторок, 23 квітень 2024, 12:22

Велику популярність серед спортсменів та любителів активного способу життя здобули кросівки Under Armour чоловічі завдяки своїм унікальним технологіям і високій якості виконання. Ці кросівки відомі не тільки завдяки стильному дизайну, але й унікальним ...

Майонез та окрошка: Кулінари розповіли, чи варто їх поєднувати

вівторок, 23 квітень 2024, 11:15

Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України. Як...