Такого ви ще не куштували! Намазка-асорті із сала - усі будуть у захваті

Чи траплялося вам купити сало не таке смачне, як хотілося б? Не варто засмучуватися. Мало того, що є способи тверде сало зробити делікатесним, так його можна легко перетворити на гастрономічний шедевр, передають Патріоти України.

Рецепт кулінарки Елли Іванової, яким вона поділилася з читачами «ФАКТІВ», простий у виконанні. Такий делікатес може стати родзинкою святкового столу. Адже зимові свята вже не за горами. Гості, напевно, будуть у захваті і попросять вас поділитися рецептом.

Намазка-асорті з сала
  • 300−350 г сала (найзвичайнішого, без м'яса)
  • 3−4 зубки часнику
  • Сіль (якщо сало не солоне)
  • Перець
  • кріп
  • Копчена паприка
  • Куркума

Сало (без шкірки) із часником пропустити через м'ясорубку. Ділимо масу на чотири частини: одну частину залишаємо без добавок, в другу додаємо подрібнений кріп, в третю — копчену паприку, а в четверту — куркуму і чорний перець. Викладати по черзі порціями на харчову плівку, що лежить на фользі. Сформувати рулет. Помістити у морозильну камеру. Нарізати та подавати із чорним хлібом. Намазка-асорті виглядає дуже красиво.

Смачного вам та вашим близьким!


Ці звички заважають вам зростати - саме тому сильні люди їх уникають

неділя, 21 грудень 2025, 7:15

Психічно сильні люди не живуть без труднощів і проблем. Різниця полягає не в ідеальному житті, а в тому, як вони реагують на виклики. Вони свідомо формують свої щоденні звички, ухвалюють сміливі рішення та уникають поведінкових моделей, які позбавляють...

Народні прикмети на 20 грудня. Чому на Ігнатіїв день українці намагались пускати додому незнайомців

неділя, 21 грудень 2025, 7:09

20 грудня в церковному календарі (2 січня за старим стилем) - день пам'яті святого Ігнатія Антіохійського, якого прозвали Богоносцем. Припускають, що цей угодник Божий народився в Антіохії в I столітті н.е., за походженням був сирійцем і учнем Іоанна ...