
Простий, недорогий і швидкий рецепт, передають Патріоти України. Побалуйте близьких такою смакотою!
Інгредієнти:
Приготування:
Очистити тюльку. Нарізати цибулю.
Відокремити жовтки від білків і у жовтки додати нарізану цибулю та муку. Солімо та перчимо суміш.
У приготовану суміш додати тюльку і все добре перемішати.
Білки збиваємо у кріпку піну, додаємо до риби та йдемо смажити.
Готову масу викладаємо на розігріту сковорідку невеликими биточками.
Смачного!
Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...
Чорна кава та еспресо - популярні способи приготувати напій із кавових зерен, проте за рівнем кофеїну та антиоксидантів вони помітно відрізняються, передають Патріоти України. Якщо порівнювати однакові за об'ємом порції, еспресо зазвичай виявляється бі...