Такого ви ще не куштували! Смачні одеські биточки з тюльки за 10 хвилин

Простий, недорогий і швидкий рецепт, передають Патріоти України. Побалуйте близьких такою смакотою!

Інгредієнти:

  • Тюлька — 1 кг (неочищена) або 500 гр (очищена)
  • Зелена цибуля — 1 пучок
  • Яйця курячі — 3 шт.
  • Борошно пшеничне — 2 ст. л
  • Сіль — 1 щіпка
  • Спеції — за смаком

Приготування:

Очистити тюльку. Нарізати цибулю.

Відокремити жовтки від білків і у жовтки додати нарізану цибулю та муку. Солімо та перчимо суміш.

У приготовану суміш додати тюльку і все добре перемішати.

Білки збиваємо у кріпку піну, додаємо до риби та йдемо смажити.

Готову масу викладаємо на розігріту сковорідку невеликими биточками.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Найгірші програми прання: Як ви псуєте свій одяг і переплачуєте за це

понеділок, 24 листопад 2025, 18:14

Ви роками користуєтесь одними й тими ж налаштуваннями пральної машини? Це звична помилка. Дізнайтеся, які дві програми прання шкодять вашому одягу і рахунку за електроенергію, а також як правильно налаштувати цикл, щоб одяг довше виглядав новим, переда...

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...