Простий, недорогий і швидкий рецепт, передають Патріоти України. Побалуйте близьких такою смакотою!
Інгредієнти:
Приготування:
Очистити тюльку. Нарізати цибулю.
Відокремити жовтки від білків і у жовтки додати нарізану цибулю та муку. Солімо та перчимо суміш.
У приготовану суміш додати тюльку і все добре перемішати.
Білки збиваємо у кріпку піну, додаємо до риби та йдемо смажити.
Готову масу викладаємо на розігріту сковорідку невеликими биточками.
Смачного!
Довге та активне життя без серйозних хвороб для якомога більшої кількості людей – одна із цілей, якої намагають досягти вчені в усьому світі. Вони активно ведуть пошуки факторів, які влпивають на довголіття і в генах, і в умовах середовища нашого прожи...
Смородина – одна з найпопулярніших садових ягід. Вона досить невибаглива у догляді і при цьому дає справді чудовий урожай. Проте дуже важливо не наробити помилок з підживленням рослини. Як пише видання "На пенсії", неправильні добрива, внесені навесні,...