Прихильники кави часто обмежуються молоком або вершками, але є й більш цікаві варіанти того, що можна додати до своєї ранкової кави. Наприклад, можна додати натерту апельсинову цедру. передають Патріоти України.
Як пише tasting table, природна кислотність цедри може напрочуд пом’якшити гіркуватий відтінок кави. Крім того, вона наповнена ароматичними ефірними оліями, які нададуть вашому напою чудового свіжого аромату.
Щоб отримати незвичайну каву виконайте наступні кроки:
Будьте обережні - потрібен лише помаранчевий шар, тобі як біла частина гірка і може зіпсувати ваш напій.
Якщо ви любите солодку каву з цукром та вершками, то можна додати чайну ложку цедри. Любителям еспресо та американо краще взяти половину цієї порції ароматичної добавки.
Крім того, каву можна готувати з додаванням цедри інших видів цитрусових, зокрема, лимону та лайму. Таким чином можна кожного разу отримувати нові смакові відтінки. Також можна компонувати їх разом.
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...