Прихильники кави часто обмежуються молоком або вершками, але є й більш цікаві варіанти того, що можна додати до своєї ранкової кави. Наприклад, можна додати натерту апельсинову цедру. передають Патріоти України.
Як пише tasting table, природна кислотність цедри може напрочуд пом’якшити гіркуватий відтінок кави. Крім того, вона наповнена ароматичними ефірними оліями, які нададуть вашому напою чудового свіжого аромату.
Щоб отримати незвичайну каву виконайте наступні кроки:
Будьте обережні - потрібен лише помаранчевий шар, тобі як біла частина гірка і може зіпсувати ваш напій.
Якщо ви любите солодку каву з цукром та вершками, то можна додати чайну ложку цедри. Любителям еспресо та американо краще взяти половину цієї порції ароматичної добавки.
Крім того, каву можна готувати з додаванням цедри інших видів цитрусових, зокрема, лимону та лайму. Таким чином можна кожного разу отримувати нові смакові відтінки. Також можна компонувати їх разом.
Кінолог Рос Макнамара розповів про три породи собак, яких він ніколи б не завів для себе. На думку експерта, ці популярні собаки мають свої недоліки, передають Патріоти України. Перелік порід Рос виклав у відеоролику на своїй сторінці в соціальній мере...
На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...