Свята все ближче й майбутній список меню поповнюється найцікавішими та найсмачнішими рецептами, сьогодні це українське печиво погач, передають Патріоти України.
Український шеф-кухар Євген Клопотенко рекомендує побалувати себе в свята незвичайним печивом, яке готується з одним з найпопулярніших та найулюбленіших продуктів українців — салом.
Як приготувати українське печиво з салом
Борошно — 500 г
Сметана — 70 г
Кефір — 70 г
Сіль — 1 ч. л.
Сало — 700 г
Яйця — 2 шт.
Приготування
Для приготування автентичних українських погачів потрібно взяти 500 грамів борошна, 70 грамів сметани, 70 грамів кефіру та гарно все замішати, додати чайну ложку солі.
700 грамів українського сала нарізати середнім кубиком, висмажити на пательні для того, щоб з’явився смалець. Смалець додати до тіста та гарно вимішати.
До тіста додаємо два яйця середнього розміру та знов вимішуємо. Тісто у харчовій плівці відправляємо до холодильника на 30 хвилин, щоб з ним було легше працювати.
Шкварки пропускаємо через м’ясорубку. Тісто розкачуємо в форму прямокутника, наносимо зверху перекручені шкварки, складаємо тісто у формі книжки і розкочуємо востаннє. Беремо круглу форму та витискаємо печиво.
На печиві можемо зробити надрізи, щоб воно мало гарну форму після випічки. Ставимо до духовки при температурі 180 градусів на 30 хвилин.
Стосунки рідко бувають схожими на роман із кіно, передають Патріоти України. Спочатку — емоції, пристрасть і «метелики в животі», але з часом реальність оголює глибші речі. Іноді ми намагаємось переконати себе, що все добре, хоча насправді ознаки розри...
Щоденний душ для більшості з нас - звична справа. Але якщо ви щоранку користуєтесь ароматним гелем для душу, це може завдати шкоди вашій шкірі. Дерматологи попереджають: надмірне використання агресивних засобів руйнує природний захисний бар’єр, висушує...