Ідеальна варена картопля відрізняється ніжністю, розсипчастістю та наявністю приємного смаку. Для такого результату потрібно схитрувати на заключному етапі готування, пише Pixelinform, передають Патріоти України.
Коли ви вже зняли картоплю з вогню і вилили з каструлі воду, слід виконати одну дію. Робити це треба одразу. Каструлю зі звареною картоплею треба повернути на плиту і увімкнути максимальний вогонь. Трюк спрацює лише за виконання цієї умови.
Дно каструлі дуже швидко нагріється, ви почуєте шипіння. Як тільки воно припиниться, можна вимикати конфорку.
Так картопля буде позбавленою зайвої вологи. Гарантією неймовірної ніжності страви буде швидкість процедури. Крім того, гарнір вийде дуже апетитним, помірною розсипчастим
Коли пом’яли картоплю, не поспішайте перекладати її на тарілку. Додайте у посуд шматочок вершкового масла, подрібнений кріп, перемішайте і закрийте кришку. Через 7-8 хвилин ви будете мати справжній шедевр.
Запорука досягнення будь-якої мети - це впевненість у собі та у своїх силах. Простий тест по картинці розповість, на якому рівні ваша самооцінка і чи вірите ви в себе та свій успіх. Довіртеся своїй інтуїції та оберіть картину, яка з першого погляду най...
Як задовольнити нічний голод, не наражаючись на порушення сну і додаткові проблеми з обміном речовин. . Це досить складне питання, але існують прийнятні варіанти відповіді на нього. . Для людей, що мають проблеми з травленням, наприклад, шлунково-стр...