Ідеальна варена картопля відрізняється ніжністю, розсипчастістю та наявністю приємного смаку. Для такого результату потрібно схитрувати на заключному етапі готування, пише Pixelinform, передають Патріоти України.
Коли ви вже зняли картоплю з вогню і вилили з каструлі воду, слід виконати одну дію. Робити це треба одразу. Каструлю зі звареною картоплею треба повернути на плиту і увімкнути максимальний вогонь. Трюк спрацює лише за виконання цієї умови.
Дно каструлі дуже швидко нагріється, ви почуєте шипіння. Як тільки воно припиниться, можна вимикати конфорку.
Так картопля буде позбавленою зайвої вологи. Гарантією неймовірної ніжності страви буде швидкість процедури. Крім того, гарнір вийде дуже апетитним, помірною розсипчастим
Коли пом’яли картоплю, не поспішайте перекладати її на тарілку. Додайте у посуд шматочок вершкового масла, подрібнений кріп, перемішайте і закрийте кришку. Через 7-8 хвилин ви будете мати справжній шедевр.
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...