М’які соковиті відбивні – мрія кожної господині. Але це не завжди виходить, навіть якщо вони й з курятини. Але є спосіб, який гарантує цю соковитість завжди.
М’ясо (1 кг)нарізаємо шматочками товщиною в 1-1,5 см. Накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо молоточком з обох боків.
Тепер готуємо спеціальний кляр-маринад: збиваємо 3 яйця, додаємо одну терту цибулину, 1 ч. л. гірчиці, 2 ст. л. майонезу, сіль та перець на свій смак. Все добре перемішуємо. В окремій мисочці перемішуємо 100 мл води та 3 ст. л. крохмалю. Змішуємо і занурюємо відбите м’ясо.
У цьому маринаді залишаємо відбивні на кілька годин або на ніч в холодильнику. Далі смажимо на олії з обох боків до рум’яності.
М’які, соковиті, з рум’яною скоринкою – такі відбивні ви ще не куштували!
Подорожі літаком рідко бувають комфортними: вузькі сидіння, обмежений простір для ніг та довгі години без руху. Щоб зручніше вмоститися, багато пасажирів схрещують ноги. Однак фізіотерапевти попереджають – це може зашкодити вашому здоров’ю. Деталі розп...
Повна відмова від алкоголю в пізньому віці може допомогти зберегти пам’ять та незалежність, передають Патріоти України. Великобританія стикається з поширенням деменції: наразі нею хворіють 982 тисячі людей, а до 2040 року ця цифра може зрости до 1,4 мі...