
М’які соковиті відбивні – мрія кожної господині. Але це не завжди виходить, навіть якщо вони й з курятини. Але є спосіб, який гарантує цю соковитість завжди.
М’ясо (1 кг)нарізаємо шматочками товщиною в 1-1,5 см. Накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо молоточком з обох боків.
Тепер готуємо спеціальний кляр-маринад: збиваємо 3 яйця, додаємо одну терту цибулину, 1 ч. л. гірчиці, 2 ст. л. майонезу, сіль та перець на свій смак. Все добре перемішуємо. В окремій мисочці перемішуємо 100 мл води та 3 ст. л. крохмалю. Змішуємо і занурюємо відбите м’ясо.
У цьому маринаді залишаємо відбивні на кілька годин або на ніч в холодильнику. Далі смажимо на олії з обох боків до рум’яності.
М’які, соковиті, з рум’яною скоринкою – такі відбивні ви ще не куштували!
У собак є свої унікальні способи вираження любові, і вони не завжди зрозумілі їхнім господарям. Але експерти кажуть, що є чітка ознака того, що ваш собака любить вас, почувається з вами комфортно, передають Патріоти України. У відео в TikTok користувач...
Традиційний чи сучасний, великий чи компактний - кожен із нас по-своєму уявляє дім мрії. Психологи стверджують: вибір житла може багато розповісти про характер, цінності та стиль життя людини, передають Патріоти України. Подивіться на запропоновані буд...