Таких ви ще не пробували! Соковиті відбивні з курятини

М’які соковиті відбивні – мрія кожної господині. Але це не завжди виходить, навіть якщо вони й з курятини. Але є спосіб, який гарантує цю соковитість завжди.

Подробиці

М’ясо (1 кг)нарізаємо шматочками товщиною в 1-1,5 см. Накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо молоточком з обох боків.

Тепер готуємо спеціальний кляр-маринад: збиваємо 3 яйця, додаємо одну терту цибулину, 1 ч. л. гірчиці, 2 ст. л. майонезу, сіль та перець на свій смак. Все добре перемішуємо. В окремій мисочці перемішуємо 100 мл води та 3 ст. л. крохмалю. Змішуємо і занурюємо відбите м’ясо.

У цьому маринаді залишаємо відбивні на кілька годин або на ніч в холодильнику. Далі смажимо на олії з обох боків до рум’яності.

М’які, соковиті, з рум’яною скоринкою – такі відбивні ви ще не куштували!

А ви це знали? Чи може боліти голова від кондиціонера і як цього уникнути

п’ятниця, 28 червень 2024, 18:53

Кондиціонер - справжній порятунок у літню спеку. Він дарує прохолоду, створюючи комфортний мікроклімат у приміщенні. Однак, як і будь-який інший пристрій, він має свої недоліки. Одним із них є головний біль, на який часто скаржаться люди, що використов...

А ви це знали? Навіщо під час приготування фаршу кулінари додають соду

п’ятниця, 28 червень 2024, 18:12

передають Патріоти України. Фарш використовується для приготування різних смачних страв, . На його основі готують котлети, пельмені, фаршировані перці, голубці та інші традиційні страви. Найчастіше кулінари рекомендують самостійно готувати фарш із м’яс...