Те, що першим побачите на картинці, розповість про ваш емоційний стан

Успіх наших справ і відносин безпосередньо пов’язаний з нашим емоційним станом. Тому корисно час від часу визначати свій домінуючий настрій, передають Патріоти України.

Виберіть один образ, який ви бачите на ілюстрації та прочитайте його значення.

Скрипка

Ви шукаєте спокій і мир, і не налаштовані на активний бізнес і сильні емоції. Ви не хочете вдаватися в ситуацію і починати щось нове. В даний момент у вас не найкращий емоційний стан.

Жінка

Ви енергійні в даний час. Ви готові до нових справ і стосунків. Вам все цікаво, і подобається все нове. У вас оптимістичний настрій і позитивний емоційний стан.

Чоловік

Ви знаходитесь насторожі. Однаково доброзичливі з роботою і відпочинком. Ви нейтральні в цей період часу і зайняли позицію очікування.

Доріжка

Ви або обставини — вибір зроблено. Він резюмував певні дії. Ви знаходитесь на межі змін у своєму житті. У вас діловий емоційний стан. Ви сповнені рішучості докласти зусиль для успішного досягнення своєї мети.

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...

А ви це знали? Чому обсяг пам'яті на флешці або диску менший, ніж заявлено виробником

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:59

Допустимо, ви придбали новий SSD, HDD або флеш-накопичувач. Вдома підключили його до комп'ютера, відформатували та готові почати зберігати файли на пристрої. Однак в один момент виявляєте, що фактично доступний простір на носії менше, ніж зазначено на ...