Те, що першим побачите на картинці, розповість про ваш емоційний стан

Успіх наших справ і відносин безпосередньо пов’язаний з нашим емоційним станом. Тому корисно час від часу визначати свій домінуючий настрій, передають Патріоти України.

Виберіть один образ, який ви бачите на ілюстрації та прочитайте його значення.

Скрипка

Ви шукаєте спокій і мир, і не налаштовані на активний бізнес і сильні емоції. Ви не хочете вдаватися в ситуацію і починати щось нове. В даний момент у вас не найкращий емоційний стан.

Жінка

Ви енергійні в даний час. Ви готові до нових справ і стосунків. Вам все цікаво, і подобається все нове. У вас оптимістичний настрій і позитивний емоційний стан.

Чоловік

Ви знаходитесь насторожі. Однаково доброзичливі з роботою і відпочинком. Ви нейтральні в цей період часу і зайняли позицію очікування.

Доріжка

Ви або обставини — вибір зроблено. Він резюмував певні дії. Ви знаходитесь на межі змін у своєму житті. У вас діловий емоційний стан. Ви сповнені рішучості докласти зусиль для успішного досягнення своєї мети.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...