Те, що ви перше побачите на зображенні, розповість - ви оптиміст або реаліст

В інтернеті існує сотні тисяч тестів на визначення особистості, щасливого числа або ж характеру людини, передають Патріоти України

Ця картинка з легкістю допоможе визначити – ви оптиміст чи реаліст. Отож, у вас на все є тільки 1 секунда. Ми навмисне зменшили картинку, щоб деталі не впадали Вам у вічі. Що перше ви побачили? Кіт чи миша?

Якщо Котик – то Ви стовідсотковий реаліст. Ніколи не сподіваєтеся на диво, скептично ставитеся до Діда Мороза чи “щасливого числа 7”, а просто вперто крокуєте до своєї мети. Вам не страшна чорна кішка на дорозі, бо не вірите у всі ті забобони. У Вас є чітке правило “хочеш – працюй”. Готові з ранку до ночі сидіти за робочим столом, щоб отримати бажане підвищення та високу зарплату.

Чітко складаєте список продуктів, обдумуєте кожен крок чи плануєте відпочинок погодинно. Інколи такі скрупульозні звички можуть дратувати друзів, але зате вони знають, що до Вас можна звернутися за надійною порадою або ж швидкою допомогою.

Мишеня – Ви оптиміст. Для Вас стакан наполовину повний, а не порожній.

Інколи Вам досить складно сфокусуватися на одній чіткій задачі і люди дорікають “припини літати у хмарах”. Вас легко відволікти та збити з пантелику. Тому варто попрацювати над своєю увагою не тільки до робочого процесу, але й концентруватися на дрібних деталях.

Ви вірите, що раз ластівка низько пролетіла, то треба брати дощик. З дитинства хочете зустріти Миколая та готові ділитися позитивом зі всіма на світі. Енергії у вас вистачить на 100 років вперед! Яку тваринку Ви побачили?

Забудьте про це! Лікар розніс популярний метод лікування

вівторок, 7 травень 2024, 18:54

"Йодну сітку" багато хто використовує при болях в суглобах, травмах та розтягненні зв’язок, при постін‘єкційних інфільтратах, для діагностики йододефіциту, при нежиті тощо. Але цей засіб лікування не доказовий, передають Патріоти України з посиланням н...

Яка ваша найсильніша риса характеру - цей тест на листя розповість усю правду

вівторок, 7 травень 2024, 18:12

Пропонуємо психологічний тест, який на думку психологів, розкаже про вас усю правду, передають Патріоти України. . Деталі. Ви любите бути у центрі уваги. Ви - екстраверт, який любить людей. . Ви веселі та легкі у спілкуванні. . Любите приймати спонта...