Те, що ви побачили першим на зображенні, багато говорить про вашу особистість і показує, наскільки ви довірливі

Завдяки нехитрому психологічному трюку, можна дізнатися про вас багато, передають Патріоти України.

І у даному разі він не змушує проходити який-небудь складний тест з купою особистих питань, а надає можливість поглянути на звичайну оптичну ілюзію.

Цією задачкою з інтернет-спільнотою поділився Чарльз Мериот (Charles Meriot), тиктокер, який добре відомий в Мережі своїми хитромудрими постами з різними оптичними ілюзіями і особистісними тестами, які нерідко просто підривають розділи коментарів тим, що люди в них з надзвичайним завзяттям обговорюють всі зроблені автором інтерпретації.

У нещодавно викладеному ролику Чарльз пояснив, що його ілюзія в змозі розповісти про особистість людини.

Якщо ви вперше побачили людину, це означає, що ви товариські, у вас багато друзів, але іноді ви можете бути трохи довірливими і мати проблеми з прийняттям рішень.

Якщо ж Ви першим побачили пінгвіна, це означає, що ви інтуїтивні і мудрі, і ви знаєте, що для того, щоб до вас прийшли хороші речі, Ви повинні бути терплячі.

Відео Чарльза насправді нехило привернуло увагу людей, бо воно набрало 139 тис.переглядів. Крім того, більше 10 тисяч лайків і 108 коментарів.

У коментарях багато глядачів розповіли про побачене. При цьому багато людей в першу чергу побачили пінгвіна і були впевнені, що на зображенні немає людини.

"Яка людина?», — написав один з користувачів.

"Спочатку я побачив пінгвіна", — зауважив інший.

"Немає там жодної людини", — сказав третій.

Однак, були і ті, хто дійсно першим ділом побачив чоловіка/людину.

"Побачив людину, і у мене 0 друзів", — зазначив користувач.

"Людина з головним убором у вигляді пінгвіна", — пояснив інший

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...