
Гречана крупа вважається найбільш популярною та корисною, тому її вибирають не тільки для приготування гарніру, але і інших страв. Ось, наприклад, м'ясні тефтелі стануть смачніше, якщо ви додасте до них гречку. Готуються вони в духовці в сметанному соусі, передають Патріоти України.

Відваріть гречку до напівготовності, цибулю подрібніть і обсмажте в рослинній олії, а потім додайте в м'ясний фарш разом з яйцем. Суміш поперчіть і посоліть, добре перемішайте, сформуйте кульки, покладіть їх у форму для випікання і відправте в духовку на 15 хвилин.
Поки тефтелі нудяться в духовці, приготуйте соус. Змішайте томатну пасту, сметану і воду до отримання однорідної маси. Через 15 хвилин дістаньте тефтелі з духовки, залийте їх соусом, а потім знову поставте в духовку на такий же час.
Хоча харчова сода та оцет є найчастіше рекомендованими методами видалення накипу з чайника, не всім подобається їхній інтенсивний запах і необхідність ретельного промивання. Однак є інший, не менш ефективний і повністю натуральний метод, який зробить в...
Вибір наповнювача безпосередньо впливає на якість сну. Одні матеріали перегрівають, інші викликають алергію, треті погано зберігають тепло, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Традиційно еталоном вважається натуральний пух. Він легкий, тепл...