
Гречана крупа вважається найбільш популярною та корисною, тому її вибирають не тільки для приготування гарніру, але і інших страв. Ось, наприклад, м'ясні тефтелі стануть смачніше, якщо ви додасте до них гречку. Готуються вони в духовці в сметанному соусі, передають Патріоти України.

Відваріть гречку до напівготовності, цибулю подрібніть і обсмажте в рослинній олії, а потім додайте в м'ясний фарш разом з яйцем. Суміш поперчіть і посоліть, добре перемішайте, сформуйте кульки, покладіть їх у форму для випікання і відправте в духовку на 15 хвилин.
Поки тефтелі нудяться в духовці, приготуйте соус. Змішайте томатну пасту, сметану і воду до отримання однорідної маси. Через 15 хвилин дістаньте тефтелі з духовки, залийте їх соусом, а потім знову поставте в духовку на такий же час.
Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...