Техніка стане, як нова! Найпростіший спосіб, як відбілити пожовклий пластик

Пральні машини, холодильники і навіть мікрохвильові печі - все це пристрої, колір яких може змінюватися від білого до жовтого. І погодьтеся подібні жовті плями на побутовій техніці дуже непривабливі, а також є справжньою проблемою під час їх очищення. На щастя, є багато способів повернути техніці колишню білизну, передають Патріоти України.

Навіть якщо це здається незворотним, цю проблему можна вирішити за допомогою простих засобів, не вдаючись до хімічних речовин, пише santeplus. І цей простий засіб завжди є в кожній ванній кімнаті – це зубна паста.

Як відбілити пожовклий пластик побутової техніки.

Зубна паста — найбільш практичне рішення, щоб відбілити пожовклий пластик вашого холодильника, мікрохвильової печі або пральної машинки. Головне використовувати чисто білу зубну пасту, що відбілює.

  1. Нанесіть зубну пасту, що відбілює, на зубну щітку, якою ви більше не користуєтеся, додайте трохи води і проведіть щіткою по пожовклих ділянках круговими рухами.
  2. Залишіть пасту на 15-20 хвилин, а після м’якої, злегка вологою серветкою, видаліть все і висушіть сухою тканиною. Вуаля, ваша техніка знову біла, як сніг!

Якщо результат не відповідає вашим очікуванням, ви можете повторити процес, але цього разу приготувавши суміш зубної пасти та харчової соди. Тільки не тріть сильно, щоб не пошкодити поверхню техніки.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...