Терміново погляньте на свої нігті! Вони можуть попередити вас про рак

Рак може проявити себе через незліченну кількість "доказів". Але багато людей не сприймають всерйоз потенційні попереджувальні знаки, передають Патріоти України.

Є багато ознак, які можуть вказувати на пухлину: постійний кашель, ущільнення в грудях, кров у випорожненнях або сечі, збільшення лімфатичних вузлів, безпричинна втрата ваги і біль, який, здається, триває і триває без причини.

Зміна стану нігтів також може вказувати на пухлинне захворювання. Зокрема, потовщені або розколоті нігті або раптові опуклості можуть бути попереджуючою ознакою раку легенів.

Так звані "скляні" нігті є ознакою хронічної кисневої недостатності, яка може бути викликана карциномою бронхів. Темні плями під нігтем - це найчастіше просто синяк. Однак це також може бути рак шкіри. Тому, якщо ви помітили будь-яку з цих ознак, обов'язково зверніться за порадою до лікаря.

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...