Тест для леді! Оберіть плаття і дізнайтеся про себе дещо цікаве!


Вибір одягу може багато розповісти про свою господиню, вважають психологи. Адже вибираємо ми найчастіше, виходячи з підказок нашої підсвідомості, навіть якщо пояснюємо це собі цілком логічними речами, передають Патріоти України.

Тому ми пропонуємо вам просто вибрати сукню і дізнатися дещо цікаве про себе! ВАЖЛИВО: вибирайте не ту сукню, яка, на вашу думку, підходить під ваш тип фігури, а ту, що просто перша кинулася вам в очі.

1. Якщо ви вибрали першу сукню – то жіночність ваше друге ім’я

Ніжна і трохи наївна, в душі ви завжди залишаєтеся маленькою дівчинкою, скільки б вам не було років. Однак, це не означає, що дурненька – ні, скоріше навпаки, вам властива особлива жіноча мудрість. Ви серцем чуєте, яке рішення необхідно прийняти в тій чи іншій ситуації. Багато ваших подруг про це знають і тому часто просять поради. А якщо не просять – їм же гірше. Швидше за все в юності ви часто обпікалися саме через те, що не прислухалися до голосу вашого серця.

2. Ця сукня – вибір справжньої леді

Така жінка, витончена в будь-якому одязі і при будь-якій ситуації, куди б не закинуло її життя. Повірте, ці дами примудряються виглядати витончено навіть в робочій робі. Щось невловиме є в їх зовнішності, якийсь внутрішній аристократизм.

У цих жінок часто дуже глибокий, пронизливий, гіпнотичний погляд, який дуже складно забути! Якщо ви вибрали цю сукню – то чоловіки часто вам говорять компліменти про ваші очі. І вони аж ніяк не жартують-один раз пильно глянувши вам в очі, чоловіки закохуються не на жарт.

3. Маленьке чорне плаття – вибір жінок дуже загадкових і таємничих

Звичайно, всі жінки трохи чаклунки… Але ця особливо. У дитинстві ці жінки часто дуже красиві, але в юності краса немов гасне, якщо така жінка затиснута в дуже суворі рамки … щоб при першій же можливості спалахнути знову. У зрілому віці ці жінки знають про свою красу, але ніколи не ставлять її на перше місце і не судять людей по зовнішності. Якимось шостим почуттям ці жінки впізнають серед натовпу залицяльників свою долю. У коханні дуже віддані.

4. Червона сукня – це вибір творчих, іскристих жінок

Такі жінки вміють себе подати. Якщо така жінка заходить в кімнату – всі погляди негайно приковуються до неї (навіть якщо на ній не червоне плаття). Вони звикають і миряться з такою увагою ще з дитинства і люблять її. Хоча, звичайно, іноді втомлюються.

Ці жінки мають хороші організаторські здібності – з них найчастіше виходять чудові начальниці (якщо така начальниця йде на пенсію, то плаче весь колектив), вони вміють знайти підхід до кожного. Ідеальні дружини, завжди відмінно виглядають, смачно готують і зі смаком обставляють будинок. Дуже жагучі в коханні, їх любов одна і на все життя.

5. Це плаття вибирають відкриті і щирі жінки

Такі жінки ніколи не ставлять себе на перше місце, дуже самовіддані в любові, в роботі, люблять своїх дітей до безпам’ятства. Щоб вони не робили – всьому віддаються повністю. Часто обдаровані якимось талантом – співати, писати, малювати або чимось іншим. Цим жінкам варто більше уваги приділяти собі, щоб досягти успіху в житті. Такі жінки в юності часто закохуються в людей недостойних, немов бажаючи врятувати їх і допомогти. Як тільки починають більше уваги приділяти собі – зустрічають чоловіка, який в них дуже закоханий.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...