Тест для любителів "Сам удома": Скажіть, кого ви побачили першим на картинці - і дізнайтеся, які зміни чекають на вас у новому році

Сьогодні існує безліч асоціативних і проективних тестів, призначених для діагностики особистості. Але цей тест до таких не належить. Його основне завдання - змусити вас посміхатися. Самонавіювання - це велика сила, тому під час перегляду результатів ні на секунду не сумнівайтеся в їх точності, передають Патріоти України.

Погляньте на картинку і запам'ятайте, чиє обличчя першим вам попалося на очі

Запам'ятали? Тоді приступаємо до вивчення результатів

Кевін

Якщо першим на очі вам попався Кевін, значить, у наступному році ви будете надзвичайно винахідливі. Тепер, опинившись у скрутному становищі, ви будете керуватися тільки одним девізом: «Не відступати і не здаватися». Із завданнями будь-якого масштабу ви впораєтеся не гірше, ніж цей хлопчик розправився з грабіжниками.

Мама Кевіна

Якщо першою ви побачили Кейт, маму Кевіна, то, швидше за все, на вас зійде осяяння. Ні, не таке, як у фільмі, коли Кейт зрозуміла, що її син залишився вдома, а вони з чоловіком летять в Париж. Можливо, несподівано для себе ви знайдете розв'язання проблеми, яка вже давно вас мучить. Коли ви розберетеся з невирішеними питаннями, то здивуєтеся, як все просто, якщо навчитися дивитися на ситуацію з різних ракурсів.

Папа Кевіна

Якщо раніше решти вам на очі попався Пітер, тато Кевіна, то, найімовірніше, ви знайдете непохитне почуття впевненості і спокою за себе і своїх близьких, якого вам досі так не вистачало. Ви навчитеся тримати себе в руках в стресових ситуаціях, а впевненість та вміння залишатися холоднокровним тоді, коли це необхідно, стануть прикладом поведінки для багатьох.

Гаррі

Якщо першим ви побачили Гаррі, то напевно ваш будинок у цьому році хтось або щось проникне. На 99 % ймовірно, що це виявиться удача, яка буде супроводжувати вас весь рік. І навіть якщо ви і раніше вважали себе щасливим людиною, тепер пані Фортуна збільшить свій вплив подвійно.

Марв

Якщо першим, кого ви розгледіли, був Марв, можливо, в новому році ви навчитеся чогось важливого, і, швидше за все, це буде самопринятие. Надмірна самокритика залишиться в минулому і більше не буде заважати вам насолоджуватися досягненнями, на шляху до яких ви докладаєте чимало зусиль.

Старий лопатою

Якщо першим ви побачили старого з лопатою, то прийдешній рік стане для вас часом дивовижних відкриттів. Найімовірніше зміниться ваше ставлення до людей. Зникне звичка робити поспішні висновки і помилкові умовиводи про тих, кого ви зустрічаєте на життєвому шляху. Ви станете більш проникливим і навчіться бачити в людях хороше, що не помічали раніше.

Птичница

Нарешті, якщо першою на очі вам попалася птичница, значить, вас чекають неймовірні пригоди в наступаючому році. Можливо, ви захистите від лиха тих, хто потребує допомоги. Це може бути кошеня, щеня або ж бабуся, яку ви зупините в той момент, коли вона спробує перейти дорогу на червоне світло. 2019 рік стане для вас роком подвигів і прояви героїзму.

Скажіть, а кого ви бачите на зображенні в першу чергу?

А ви це знали? Що буде з картоплею, якщо перед смаженням замочити її у воді

неділя, 28 квітень 2024, 12:12

Картопля є найпопулярнішим овочем у кулінарії. Стільки чудових страв з неї можна приготувати, передають Патріоти України. Фрі, по-селянські, пюре, запечена зі спеціями чи у соусі – є безліч варіантів рецептів. Смажена картопля займає позиції лідера. З ...

Чому курка виходить сухою: Три помилки господинь, які не можна допускати

неділя, 28 квітень 2024, 11:08

Багато господарок не дкуже часто балують домашніх запеченою цілою куркою тільки тому, що м’ясо виходить сухим. Сухе м’ясо важко назвати смачним, хоча виглядати запечена курка може дуже апетитно, передають Патріоти України. Куряче м’ясо, незважаючи на п...