Тест для жінок! Оберіть візерунок на картинці - і дізнайтеся, чим ви приваблюєте оточуючих

Подивіться на картинку і, не замислюючись, оберіть принт, який здається вам найбільш привабливим. Дивіться результати під фото, передають Патріоти України.

1. Спонтанна дівчина з невгамовним характером.

Це дівчина, в якій ще живе дитина, яка завжди сміється над жартами чоловіка. Сильна стать закохується в неї завдяки вічному блиску в її очах. Багато чоловіків «западають» на її безпосередність. Іншими словами, вона робить життя партнера легшим, а не ускладнює його. Саме цього так бракує багатьом сучасним дівчатам, які дуже ускладнюють життя і собі та оточуючим.

2. Дбайлива дівчина.

Це дівчина, поряд з якою її обранець оточений невпинною турботою. Їй приносить задоволення приготувати щось смачненьке, прибирати і створити затишок. Вона завжди готова вислухати його, запропонувати підтримку. Багато чоловіків цілеспрямовано шукають таких дівчат, тому що переконані, що вони стануть ідеальними дружинами та матерями.

3. Незвичайна дівчина.

Це володарка чогось особливого, що вирізняє її з натовпу. Всі ці любовні стереотипи у вигляді дати першого поцілунку точно не для неї. Це дівчина, яка зачаровує нестандартними ідеями та думками і від якої можна очікувати чого завгодно. Чоловіки люблять її компанію, бо кожен день з нею сповнений новизни та пригод.

4. Дівчина-виклик.

Чоловіки люблять гострі відчуття, що їм дають любовні ігри-завоювання. Їм подобається мати справу із привабливими дамами, від яких закипає кров і яких треба домагатися. Втім, хоча багато хлопців мріють про дівчину-виклик і вважають такий тип найпривабливішим, наважуються до неї підійти далеко не всі.

5. Скромниця.

Скромницю не дуже хвилюють матеріальні блага її обранця. Вона ніколи не вимагатиме якихось діамантів та дорогих подарунків. Вона любить свого обранця лише через те, що він є, а не через те, що може отримати від нього. Скромні дівчата не висувають нереалістичних вимог, не чекають чогось надприродного, тому їх так цінують чоловіки.

6. Романтична особа.

Романтична дівчина таїть у собі величезні запаси дівочої чарівності. Її голос ніжний і м’який, поведінка елегантна, вона шалено щаслива, коли партнер виявляє про неї турботу. Дивиться на життя оптимістичним поглядом та шукає позитив у будь-якій ситуації. Чоловіки люблять таких, тому що вони не агресивні, їх надихають романтичні жести, вони не тиснуть на партнера і вимагають лише уваги та любові.

7. Залізна леді.

Вона наполеглива, розумна та точно знає, чого хоче. У неї своє власне життя, свої мрії та цілі, до яких вона прагне. Вона не чекає появи принца на білому коні, який вирішив би її проблеми і виконав будь-яке бажання. Її чоловік ніколи не побачить сліз на її обличчі. Багатьом чоловікам подобається, коли супутниця може зайняти тверду позицію та демонструють контроль над власним життям та обставинами.

8. Чуттєва дівчина.

Найпривабливіші дівчата та жінки, звичайно, жіночні та сексуальні. Такі особи дуже привабливі для чоловіків і чудово використовують це у своїх цілях. Чуттєва дівчина не вважає, що чоловік має бути єдиним ініціатором у спальні та не сумнівається перед тим, як зробити перші кроки. Чоловіки обожнюють таких дівчат, бо вони змушують їх почуватися бажаними.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...