Тест, який не обурити! Які секрети видасть ваша підсвідомість

Тест придумав психобіолог Роджер Сперрі. Вчені довели, що дві півкулі мозку функціонують по-різному. А Роджер виявив, що одна із них може бути домінуючою. Загалом півкулі не працюють ізольовано одна від одної, вони взаємодоповнюючі, передають Патріоти України. Але деякі риси особистості все ж більш домінують. То що це означає?

Подивіться на картинку. Яку тварину ви бачите? Мавпу чи тигра?

Мавпа, що повисла на дереві

У вас активніша права півкуля. Ймовірно ви творча особистість. У розв’язанні проблеми покладаєтесь на інтуїцію, а потім вже на критичне мислення. Ви любите мріяти, що часом губить вас. Не слід забувати про реальність, навпаки приділяйте більше часу навколишньому світу.

Ви імпульсивні та емоційні. Вас приваблюють заняття творчості. Часом ваші вчинки спонтанні, але ви нестандартно підходите до справи. Дотримання правил вам не завжди цікаво.

У вас є музичний чи артистичний талант, або схильність до іншого мистецтва. Ваші мрії перетворюються на цілі, яких ви досягаєте. Ви можете досягти успіху, якщо приборкаєте імпульсивність, що змусить зупинитись на половині шляху.

Голова тигра

У вас активніша ліва півкуля. Ви людина аналітики. Ви організовані та цілеспрямовані. Проблеми вирішуєте вмикаючи логіку, розважливість та об’єктивність. Ваша непохитність інколи негативно відзначається на житті.

Варто інколи дослухатися до інших близьких чи авторитетних для вас людей. Ви любите, щоб все йшло за планом, тому складаєте списки та плануєте все завчасно.

Ваші цілі чітко окреслені й ви впевнено рухаєтесь до них. Ви реаліст. У вашому житті немає туманності і невизначеності. Фантазії та казки – це не для вас.


А яка півкуля домінує у вас?

Найсмачніші курячі крильця з золотою скоринкою

вівторок, 23 квітень 2024, 15:07

Крильця - бюджетний продукт, з якого можна приготувати багато страв. Але найсмачнішими вони є в запеченому вигляді. Тут, звичайно, багато що залежить від маринаду і від температури запікання, передають Патріоти України. Для приготування цієї смакоти ...

Ви будете здивовані! Що бачать коти й собаки, коли дивляться телевізор

вівторок, 23 квітень 2024, 14:56

Власники домашніх тварин, напевно, неодноразово помічали, як коти й собаки дивляться телевізор. От так от, як люди - сідають біля нього і дивляться. Дехто вважає, що тварини бачать у телевізорі те саме, що й люди. А дехто замислюється, що ж насправді м...