Тест із чорними плямами Роршаха: Погляньте на картинку - і дізнайтесь про свої психологічні проблеми

Знаменитий тест Роршаха вперше використали для психоаналізу у 20 роках минулого століття. З того часу він продовжує допомагати спеціалістам у роботі з пацієнтами. Цей тест допоможе визначити не тільки приховані риси характеру, але й з'ясує психологічні проблеми, передають Патріоти України.

Для правильного проходження тесту необхідно:

  • подивитися на картинку та визначити, на якому зображенні просто пляма, а яким можна розглянути поцілунок.
  • на зображення можна дивитися не більше 3 секунд.

Розшифровка тесту

  • На двох зображеннях ляпки. Такий результат набувають люди з м'яким характером. Варто зазначити, що ви досить комунікабельна людина, яка намагається вирішити усі конфлікти мирним шляхом. Ви часто думаєте про те, щоб було, якби вчинили по-іншому в тій чи іншій ситуації. Ці думки можуть довести вас до безумства.
  • На лівій картинці ви розглянули поцілунок, а на правій ляпці. Ця відповідь говорить про те, що у вас добре розвинена комунікабельність. Такі люди мають яскравий характер і позитивний погляд на життя. Своєю харизмою ви притягуєте увагу оточуючих та викликаєте довіру. У вас є схильність до зациклювання на певних речах чи людях або свідчити про настирливість людини.
  • На правому зображенні - поцілунок, а на лівому ляпку. Таку відповідь отримують ті, хто має добре розвинений інтелект і здатність до навчання. Протягом усього життя ви вчитеся та отримуєте від цього задоволення.
  • На 2-х зображеннях вам вдалося розглянути поцілунок. Це показує не вразливість та м'якість характеру. Вас легко образити чи вивести із стану душевної рівноваги. Часто такі люди не пристосовані до навколишнього світу і залишаються незрозумілими.

Також рекомендуємо пройти тест, який розповість про ваше найпотаємніше бажання

Психологічний тест! Виберіть монетку і дізнайтеся, чи зможете ви колись розбагатіти

четвер, 25 квітень 2024, 9:10

Залежно від ставлення до грошей: вміння їх заробляти і витрачати, людина може сколотити величезні статки, або стати банкрутом. Психологічний тест розповість, наскільки ви раціональні, і які зміни у фінансовому добробуті на вас очікують у майбутньому, п...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...