Тест на інтуїцію: Виберіть найщасливішу пару на картинці - і дізнайтеся, які ви насправді в коханні

Ми пропонуємо вам пройти цікавий тест, який покликаний розкрити ваш істинний романтичний характер, передають Патріоти України.

Ваш вибір може розкрити секрет ваших власних відносин! Багато хто запитує себе, що ж таке любов. І відповідь на це питання є унікальним для кожного з нас. Любов – це щастя, біль, досвід і радість – все в одному. Отож, як ви думаєте, яка пара з цих 3-х найщасливіша? Якщо ви думаєте, що це:

Пара №1

Ваш вибір говорить про те, що у ваших стосунках переважає пекуча пристрасть! Ви не вважаєте обов’язковим викладати фотки з коханим в соціальних мережах або розповідати про них усім. Ви надаєте більше значення реальному життю, а не віртуальному світу.

Пара №2

Ох, як цікаво! Ви не проти того, щоб відображати в соціальних мережах своє особисте життя. Ви буквально любите «кричати» на кожному кроці «Подивіться, ця мила дівчина / чоловік – мій»! Будьте обережні, не кожен повинен знати про те, що ви зробили серйозний крок у відносинах.

Пара №3

Ви і ваш партнер – дуже зрілі люди. Ви довіряєте один одному і знаєте, що думка оточуючих нічого не означає. Ви розумієте, що показувати усіма світу як ви щасливі зі своїм партнером – це не головна мета ваших відносин. Ви думаєте про сьогодення і про майбутнє. Це реально класно, особливо в наш час!

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...