Тест на характер: Складіть руки в "замок" і дізнайтеся, як пальці видають ваші таємниці

Наші рухи видають наш характер, особистісні риси, думки. Цей тест розповість дещо цікаве про вас, передають Патріоти України.

Експерти мови тіла вважають, що те, як ви схрещуєте пальці рук, багато про вас говорить. До такого висновку прийшов лауреат Нобелівської премії Роджер Уолкотт Сперрі. Згідно з його дослідженням, поведінка людини залежить від того, яка частина його мозку, ліва або права, більш активна.

Ми в Отож спробували проникнути в таємниці людського мозку і допомогти вам краще зрозуміти самих себе. Проходити тест дуже просто. Різко і не замислюючись склади руки в «замок» так, як тобі зручно. Подивися на те, в якій позиції у тебе знаходяться великі пальці. Обери свій варіант на картинці та прочитай про свій характер.

1. Лівий великий палець зверху

Якщо ви схрещуєте пальці саме подібним чином, то, швидше за все, ви людина практична. Ви з тих, хто ніколи не приймає рішення на гарячу голову. Ви ретельно зважуєте всі за і проти. Вас також досить важко обдурити. Ви володієте вродженим детектором брехні.

Ви дуже емоційна і добра людина. Ви не вмієте брехати, цінуєте в людях чесність і порядність.

Саме за це вас цінують ваші друзі та рідні, нерідко звертаючись до вас за порадою. І ви дуже відповідально підходите до цього. Але все це не означає, що ви дуже серйозна людина. Навпаки, ви здатні розгледіти позитивне навіть в найпохмуріших моментах. Ваше особливе почуття гумору притягує до вас загальну увагу на заходах.

Ви володієте даром емпатії та вмієте відчувати інших людей. Вам властиво розуміння і прийняття. З вами приємно говорити, тому люди до вас дуже тягнуться. Також ви вмієте буквально «зчитувати» людей, немов вони — книги.

Також ви маєте нестандартним мисленням. Ви творча особистість з безліччю талантів. У вас можуть бути проблеми з точними науками, але ви завжди вирішуєте всі завдання правильно, але зовсім не тими шляхами, які загальноприйняті.

Також вас можна назвати романтиком, який точно розумітися в залицяннях. Ви відчуваєте, що і як слід сказати.

У стосунках з іншими людьми ви не приховуєте своїх почуттів і говорите прямо про те, що у вас на серці.

2. Обидва пальці разом

Ви дуже розважливі та практичні. Ви прораховуєте все наперед, зважуєте кожен свій вибір. Сім разів відміряти та один раз відрізати – це повністю про вас. Ви дуже проникливі, через що вас неможливо обдурити. Зі своїм складом розуму ви можете добитися великих висот в будь-якій діловій сфері.

Ви переконані, що диявол криється в деталях. Ви перфекціоніст і очікуєте такого ж відповідального підходу від інших. Лідерство для вас – природна манера поведінки, і ви завжди прагнете бути взірцем. Але це не означає, що ви не дбаєте про потреби й обставини інших людей.

Ви завжди чуєте думку інших людей і намагаєтеся зрозуміти їх точку зору, перш ніж прийти до висновку. Ваша відвертість, чесність і щирість іноді можуть обеззброїти деяких людей, але саме ці якості в результаті підкуповують оточуючих.

У роботі ви завжди виконуєте всі завдання так, що до них неможливо причепитися.

У стосунках і коханні краще за вас не знайти, тому що обман, підлість і лицемірство ви зовсім не сприймаєте.

Крім того, в стосунках ви цінуєте прямоту і не соромитеся висловлювати свою думку. Цього ж ви чекаєте і від партнера.

3. Правий великий палець зверху

Якщо, переплітаючи пальці, ви автоматично розміщуєте великий палець правої руки зверху, то ви людина з високим емоційним коефіцієнтом. Ви – людина-практик, дуже реалістична і зважена. Кожне своє рішення ви довго обдумуєте, перебираєте всі можливі варіанти, а потім зупиняєтеся на одному, самому вірному.

У вашому житті має бути ретельно продумано й ідеально виконано. Цього намагаєтеся досягти ви самі та вимагаєте від оточуючих. Іноді ви занадто вимогливі та упереджені. Ви комунікабельний дипломат. За пару хвилин здатні вмовити будь-якої людини, переконати її в потрібному вам вирішенні, змусити змінити точку зору.

Ви можете зрозуміти, що відчуває людина, навіть якщо вона намагається приховати свої справжні переживання. Ця унікальна здатність дозволяє іншим відкриватися вам.

Ця ж здатність допомагає вам мислити нестандартно і приймати правильні рішення. Хоча прийняття рішень після напливу почуттів іноді вимагає часу. Ваша здатність розуміти глибокі емоції та тепло відгукуватися на них притягує до вас людей.

У стосунках ви розумієте невисловлені переживання вашого партнера. З вами у нього ніколи не буде проблем із задоволенням емоційних потреб. Вашій другій половинці дуже пощастило з вами, адже ви чесні, вірні, дбайливі та віддані.

Адже зійшлося все?

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...