Тест на хвилину! Який тип мислення в вас переважає - чоловічий чи жіночий

Джон Грей - відомий американський психолог, який переконаний, що всі проблеми з протилежною статтю виникають унаслідок їх фізіологічних відмінностей, передають Патріоти України.

Цю ідею він добре висвітлив у своїй книзі “Чоловіки з Марса, жінки з Венери”. Мало хто знає, але поведінка людини залежить від її типу мислення. Воно ділиться на чоловіче та жіноче. Щоб визначити саме свій тип, подивіться на картинку і дайте відповідь на запитання: чоловік біжить до вас чи від вас?

Варіант №1: Якщо чоловік біжить від тебе

Ваш тип мислення – жіночий. У вас розвинена інтуїція, але важливі рішення ви вважаєте за краще приймати на холодну голову. Відрізняєтесь гарною пам’яттю. Вам подобається все планувати та записувати, тому у вас завжди все чітко та структуровано. Не любите ділитися своїми проблемами з малознайомими людьми, але до чужих труднощів ви досить емпатичні. Ви прагнете знайти роботу мрії і максимально розкрити свій творчий потенціал. Затишок, простір, естетика і краса – це невід’ємна частина вашої особистості.

Варіант №2: Якщо чоловік біжить до тебе

Ваш тип мислення – чоловічий. Ви вважаєте за краще не мріяти і говорити, а думати і робити. За цим принципом ви навіть вибираєте собі супутника життя. Часто знаходите у чомусь вади, бо надто уважні до деталей. На роботі така якість гідно оцінюється. Ви прагматичні, любите гарні речі, але найчастіше звертаєте увагу саме на комфорт та практичність. Ставите цілі та впевнено до них йдете. Вас не лякають життєві труднощі, адже головне – досягти бажаного результату. Ви самі себе мотивуєте, тому завжди доводите справу до кінця. Усі проблеми ви вирішуєте за пріоритетністю. Тоді це не буде настільки стресовим для вас і допоможе зберегти спокій і холодний розум. Типи мислення можуть не збігатися з статевою приналежністю. Тому не поспішайте панікувати, адже кожен хороший по-своєму.

Родина оцінить! Як приготувати смачну альтернативу сирникам з кисломолочного сиру і яблук

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:10

Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а вс...

А ви це знали? Який вид вершкового масла найкорисніши

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:50

Деякі види продукту - це просто маргарин, який видають за вершкове масло недобросовісні виробники, передають Патріоти України. Вершкове масло – це саме той продукт, який ми вживаємо щодня. Ми намащуємо його на бутерброди, додаємо до різноманітних стра...