Тест на спостережливість! Тільки люди з високим IQ зможуть знайти помилку

Щось не так на малюнку - потрібно знайти помилку на ілюстрації, передають Патріоти України

Популярне в Мережі завдання допоможе перевірити когнітивні здібності любителям головоломок і, як стверджують її творці, визначає високий рівень IQ. Якщо ви знайдете помилку на ілюстрації, що зображує звичайну сцену у вітальні, за 5 або менше секунд, у вас, мабуть, високий IQ.

На малюнку зображено чоловіка, який вдома на дивані насолоджується чашкою гарячого чаю перед телевізором. Враховуючи, що світло увімкнено, напевно, це вечірня сцена, навколо чоловіка два коти, вигляд усе має доволі затишний. На екрані телевізора показують парад на честь Дня Подяки, з чого можна зробити висновок про країну та сезон, коли все відбувається.

На перший погляд, усе зрозуміло, картинка нічого не приховує, але є одна помилка, яку за 5 секунд потрібно відшукати.

Для вирішення головоломки потрібно долучити як аналітичні, так і творчі здібності. Яка правильна відповідь, що тут не так, що приховано?

Відгадка наступна — на ілюстрації столик, де стоїть чашка з чаєм, має лише три, а не чотири ніжки. Щойно ви помічаєте неправильну деталь, це вже здається вкрай очевидним. І дивно, що не відразу це помітили.

Якщо ви не помітили цієї деталі, не біда. Звичайно, як і у всьому іншому, щоб вирішувати такі головоломки, потрібен час і тренування.


Ви будете здивовані! Що улюблений жанр фільмів може розповісти про ваш мозок - дослідження

субота, 28 вересень 2024, 22:10

Учені встановили, що вибір жанру фільмів пов'язаний із тим, як мозок обробляє емоції. Про це пише доктор філософії, експерт із сенсорних досліджень у Ньюфаундленді Ейнслі Хоторн у своєму матеріалі для видання Psychology Today із посиланням на нещодавнє...

Не псуватимуться до двох тижнів! Названо несподіване місце на кухні, де найкраще зберігати банани

субота, 28 вересень 2024, 19:00

Банани – це один із найпопулярніших видів фруктів. Вони чудово заміняють сніданок, слугують в якості перекусу, а також використовуються для приготування різноманітних десертів, передають Патріоти України. Але, купувати їх у великій кількості неможливо,...